DE HAARWERKSALON

De aankoop, of het verwerven van informatie over een haarwerk is vaak een emotionele gebeurtenis. Bij haarwerksalon Studio Looks kun je een integere en professionele begeleiding verwachten. Uiteraard kunnen wij je ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

 

 

• Advies, aanmeten en aanleveren van pruiken
• Haarstukken, verdikking en verlenging
• Accessoires zoals doeken, petten en mutsen
• Contracten met alle zorgverzekeringen
• Aangesloten bij brancheorganisatie ANKO
• Erkend haarwerksalon en SEHM gecertificeerd

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de onderstaande onderwerpen?,
neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

VERGOEDING

Aanschaf van haarwerk met een medische verklaring wordt door de verzekeraar vergoed. De hoogte van dit bedrag hangt af van de verzekering die is afgesloten. De basisvergoeding 2014 bedraag € 409,00. Ben je aanvullend verzekerd, dan kun je wellicht een hogere vergoeding krijgen. Deze informatie staat in de polisvoorwaarden of informeer je bij je zorgverzekeraar of bij haarwerksalon Studio Looks.

Vanaf 2012 is het bij enkele zorgverzekeraars ook mogelijk om mutsjes, tot een bedrag van € 75,00, geheel of gedeeltelijk te declareren bij chemotherapie, ook náást de aanschaf van een haarwerk.

FOLDER HAARWERKEN

BROCHURE VERWENMOMENTEN

Meer informatie?

Ben je of ken je iemand die in aanmerking komt voor een verwendag?,
neem contact met ons op om te horen wanneer de eerstvolgende verwendag is.

STICHTING HAIR-BODY-MIND

Door een samenwerking met diverse specialisten kan Studio Looks ondersteuning en ontspanning bieden bij uiterlijke, fysieke en psychische veranderingen welke het gevolg van kanker kunnen zijn.

Dit aanbod moet voor iedereen bereikbaar en betaalbaar zijn, daarom worden de kosten voor de patiënt laag gehouden. Om dit mogelijk te maken en te houden is er financiële ondersteuning nodig.
Studio Looks houdt regelmatig zelf inzamelingsacties voor stichting hair-body-mind, maar de stichting kan wel wat extra steun gebruiken.

Vind je stichting hair-body-mind een goed initiatief en wil je een kleine bijdrage
geven? Abn-Amro NL56ABNA0412180391 tnv stichting hair-body-mind.

collage haarwerk