Innerbeauty

INNERBEAUTY

ZORG GOED VOOR JEZELF

Goed voor jezelf zorgen, dat is soms ingewikkelder dan het in 1e instantie lijkt. Op het gebied van het uiterlijk kunnen we heel wat aan onszelf doen, maar vaak vergeten wij te luisteren naar ons innerlijk. Door deze gehaaste maatschappij zijn we snel geneigd om de buitenkant leuk op te poetsen met fraaie kleding, een hip kapsel en een verzorgde make-up om ogenschijnlijk goed voor de dag te komen. Ook belangrijk natuurlijk, maar we moeten niet vergeten dat er onder die uiterlijke schil juist je ware ik zit en deze ook liefde, aandacht en verzorging nodig heeft. Bij Studio Looks geloven wij dat het uiterlijk en het innerlijk in balans moeten zijn en wij hechten dan ook veel waarde aan om ons aanbod hierop af te stemmen.

Interesse?

Wil je meer informatie over de lessen, de kosten en de docenten?,
neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

YOGA

Op verschillende avonden en ochtenden kun je bij Studio Looks terecht voor yoga. Hatha yoga, ashtanga yoga, power yoga, maar ook kinder yoga en zwangerschapsyoga behoren tot de mogelijkheden.

Door het beoefenen van yoga houdingen leer je zowel je lichaam als geest te ontspannen in rekkingen, yogastrekkingen en buigingen, waardoor je fysiek en emotioneel beter tegen stress opgewassen bent. Het doel is, dat door de beoefening van yogahoudingen lichaam en geest samengebracht worden in een enkel, harmonieus geheel. De beoefening van yoga zal  mettertijd in het dagelijks leven doorschijnen door een betere lichaamshouding, toegenomen zelfvertrouwen en in een energieke en trefzekere aanwezigheid.

MINDFULNESS

Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde training in het anders leren omgaan met stress, pijn of spanningen die vermoeidheid en neerslachtigheid kunnen veroorzaken in je leven. Wanneer je last hebt van spanningen stroomt veel energie naar spanning en stress. Je gedachten en gevoelens zijn er op gericht om die spanningen te beheersen en het liefst te laten verdwijnen (wat vaak niet lukt). De meeste energie gaat niet naar het verkrijgen van nieuwe energie waardoor je heel moe kunt worden en neerslachtig (depressief zelfs) . Het doel van de Mindfulness training is om anders te leren omgaan met pijn en stress in je leven en meer met ​mildheid, nieuwe energie en verhoogde aandacht in het leven te kunnen staan.​

COACHING

Zin om je doelen te bereiken, de communicatie met jezelf en anderen te verbeteren en belemmerende patronen te doorbreken? Dan ben je hier aan het goede adres! Met behulp van NLP-coaching richt je de aandacht op wat je wilt bereiken. Positief vooruitkijken dus. Wanneer je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken en te werken aan wat tussen jou en je doel instaat, gaan er ineens allerlei deuren voor je open.

Of het nu om de voorbereiding op een sollicitatiegesprek gaat, strubbelingen in de relatie met je partner of anderen, onvrede met wie je bent of de zoektocht naar je (verloren) idealen, NLP Coaching biedt veel hulp. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. NLP-coaching geeft inzicht in onbewuste denkprocessen en patronen die in de loop der jaren zijn ontstaan. Het maakt je bewust van wat je communiceert. Zowel met woorden als via lichaamstaal. Elk gedrag is veranderbaar wanneer je ervoor kiest om het aan te pakken.

 

CRYSTAL HEALING

Tijdens een sessie wordt universele levensenergie doorgegeven via de handen. Op diverse plekken in het lichaam o.a. via de chakra’ s, kunnen blokkades worden geactiveerd en weggehaald. Door mede op zoek te gaan naar de innerlijke oorzaak, kan er gewerkt worden aan o.a. bepaalde klachten, onrust, spanningen en emotie s.

In een crystal-healing komen er verschillende geactiveerde kristallen bij die van tevoren worden uitgetest voor de persoon. Deze worden op verschillende plekken op en naast het lichaam gelegd, waardoor de energie van de kristallen/edelstenen zich verbinden met het systeem van de persoon.Door een holistische benadering werkt de healing op verschillende lagen tegelijkertijd: het fysieke, emotionele, mentale en spirituele.

innerbeauty