Kapsalon

DE KAPSALON

Kapsalon Studio Looks is van maandag tot en met donderdag avond geopend tot 20:30. Een klantvriendelijke benadering om het voor ieder mogelijk te maken om ook na werktijd terecht te kunnen.

Voor de inrichting van kapsalon Studio Looks is er gekozen voor een modern, maar toch sfeervol interieur. De salon is ruim opgezet met 9 behandelstoelen en 3 wasunits. Vanwege de lichte omgeving en de grote raampartijen is het een aangename ruimte om in te verblijven.

Naast de reguliere behandelingen zoals knippen, wassen, stylen, föhnen, kleuren etc. kunt u bij kapsalon Studio Looks  ook terecht voor haarverlenging en verdikking en leveren zij klemmen met haar, staarten en haarwerken (pruiken). Het team van kapsalon Studio Looks heeft zich gespecialiseerd in haarkleuringen, onder andere de koele blond tinten en ammonia vrije haarkleuringen.

Bij Studio Looks worden regiotrainingen gehouden. Regelmatig komen er collega kappers uit heel Zeeland naar de salon om trainingen te volgen. De trainingen worden gegeven door het  GOLDWELL Education team. Creatieve professionals hebben de dynamiek, de inspiratie en de behoefte aan persoonlijke training en ontwikkeling om de mogelijkheden te maximaliseren en om te voldoen aan de individuele wensen van je klanten.

Hier volgt meer informatie over de salonmerken Goldwell en KMS California.

Al meer dan 60 jaar is GOLDWELL de exclusieve partner voor professionele kappers. Salons in meer dan 40 landen wereldwijd profiteren van onze ervaring, onze know-how, onze passie voor kleur en van onze intelligente producten, die met innovatieve technologieën optimale resultaten bieden in combinatie met de best mogelijk verzorging voor het haar.

1300_799_kappen