Schoonheid

SCHOONHEIDSALON

NEODERMA BEHANDELINGEN

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent “nieuwe huid”. En dat moet in dit geval letterlijk genomen worden; de producten en de behandelingen in het beauty instituut hebben een perfect huid vernieuwend resultaat. De bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De deskundige handen van de ervaren huidexperts doen de rest.
Hier volgt uitgebreide informatie over Neoderma en de behandelingen

GEZICHT

• Time-out 30 minuten €29,50: Huidanalyse-reinigen-gelaatsmassage Of masker-dagverzorging (Vul deze behandeling aan tot 45 minuten met een dag make-up Of harsen bovenlip Of epileren €39,50)

• Refresh 60 minuten €49,50: Huidanalyse-reinigen-epileren-dieptereiniging-masker-dagverzorging. Tijdens het masker kunt u genieten van een een hand of hoofdhuid massage. (Vul deze behandeling aan tot 75 minuten met een dag make-up Of harsen bovenlip €59,50)

• Relax 90 minuten €67,50: Huidanalyse-reinigen-epileren-masker-dieptereiniging-gezicht/hals/decolleté massage-dagverzorging. Tijdens het masker kunt u genieten van een een hand of hoofdhuid massage. (Vul deze behandeling aan tot 105 minuten met een dag make-up Of harsen bovenlip €77,50)

• Bio active peel 45 minuten €49,95: Huidanalyse-reinigen-epileren-bio active peel-bio active neutraliser-dagverzorging. Wanneer u last heeft van acné, of u stoort zich aan tekenen van huid veroudering, zoals diepe rimpels, verslapping, pigmentvlekken of een doffe teint, dan biedt een professionele peeling uitkomst.

LICHAAM

• Lichaamsmassage 60 minuten €48,50

• Rug-nek-schouder massage 30 minuten €29,50

• Rugpakking 30 minuten €29,50

• Rugpeeling 15 minuten €17,50

• Hot stone massage 30 minuten €29,50

• Spa Hammam 30 minuten €29,50

ARRANGEMENTEN

• Verwenmoment 120 minuten €55,00: Elke 3e zaterdag van de maand kunt u komen genieten van een 2 uur durend arrangement. U krijgt 3 behandelingen naar keuze en een thee moment. U kunt een keuze maken uit de volgende behandelingen: lichaamsmassage 30 minuten, lichaamspakking, pedicure wellness, manicure wellness, verven/epileren wenkbrauwen en een gezichtsbehandeling time-out 30 minuten

• Candle treatment 90 minuten €65,00: Gezichtsbehandeling time-out 30 minuten- candle gezichtsmassage-peeling rug- candlemassage rug, nek & schouders

• Wellnessarrangement 120 minuten €89,50: Gezichtsbehandeling refresh 60 minuten- lichaamsmassage Of lichaamspakking- hand Of hoofdhuidmassage- handpakking

• Body treatment 90 minuten €65,00: Lichaams massage, rug pakking, hand of hoofdhuid massage

• Hars behandeling 90 minuten €65,00 : Harsen boven & onder benen, bikinilijn, oksels en indien gewenst de onderarmen

SPECIALISATIES

Anke Cornelisse, één van de schoonheidsspecialisten bij Studio Looks voert naast algemene behandelingen ook specialisaties uit. Omdat deze specialisaties extra aandacht en expertise van de schoonheidsspecialist vragen, heeft zij hiervoor aanvullende vakdiploma’s behaald. Omdat het diploma van de betreffende specialist bij ANBOS staat geregistreerd, worden behandelingen in veel gevallen vergoed door zorgverzekeraars. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

• Acné behandelingen; Acné is een veelvoorkomende huidaandoening. Tijdens een intake worden er vragen gesteld om een juist beeld te krijgen hoe de acne het beste behandeld kan worden. Door de schoonheidsspecialist wordt de huid beoordeeld en een stappenplan opgesteld. Deze behandelingen worden veelal (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Klik hier als u meer wilt weten over acne.

• Camouflage behandelingen; Het Dermacolor Camouflage System is een compleet pakket aan producten en is onder klinische omstandigheden uitgebreid getest. Zelfs bij mensen met een extreem gevoelige huid zijn er geen reacties waargenomen. De producten van Dermacolor zijn water- en veeg vast. Samen met de schoonheidsspecialist wordt tijdens de eerste behandeling een samenstelling gemaakt van de juiste kleur(en) en producten. Tijdens de tweede behandeling wordt u geleerd hoe u de producten aan kunt brengen zodat u deze thuis moeiteloos kunt gaan gebruiken. Na verloop van tijd kan het gebeuren dat de huidskleur of huidstructuur veranderd. Hiervoor kan een vervolg behandeling geboekt worden, dit om de huid te beoordelen en eventueel de producten en kleuren aan te passen.

JAARKAART ZONNEBANK

Even de kou van de winter uit je lijf halen, voor bruinen voor een zonvakantie, wintersport of je (zomer)kleurtje mooi bijhouden?
Bij Studio Looks staat een X3 luxura zonnebank met 24 lampen met aparte gezichtsbruiner. Om de behandeling nog aangenamer te maken kan er gekozen worden voor muziek en een heerlijk briesje.
Ook heel prettig om een salon behandeling mee af te sluiten.
Wanneer u een eerste afspraak maakt wort u begeleidt en krijgt u advies over de behandel duur. Over het algemeen is het aan te raden om een kuur te volgen.

Prijzen:
· per 5 minuten €4,50
· abonnement 100 minuten €82,00
· abonnement 150 minuten €125,00
· abonnement 200 minuten €160,00

WIMPERVERLENGING

Perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit. Eén voor één worden ze bevestigd aan de eigen wimpers. Niemand zal deze van de echte wimpers kunnen onderscheiden.
Mascara hoeft niet meer, maar kan wel. Veel natuurlijker dan de wimperstrips of wimperstukjes en plukjes. Quality Lash Extensions voelen zo licht aan dat je ze niet voelt zitten. Met de speciaal ontwikkelde lijm blijven ze wekenlang goed, dus ook een perfecte oplossing voor een zorgeloze vakantie.

Quality Lash extensions beschadigen de eigen wimpers niet. Om de 4/6 weken even bijvullen. De wimpers bestaan uit verschillende lengtes en diktes. De behandeling duurt 60 minuten en is volledig pijnloos.
Quality Lash Extensions blijven perfect zitten bij douchen, zwemmen en de sauna.

schoonheid