Trainingen-2

DE TRAININGEN

Hieronder volgt een overzicht van alle trainingen en programma’s die bij Studio Looks aangeboden worden. De verschillende  trainingen worden verzorgd door diverse partners alsmede door het eigen team.

Ga naar innerbeauty om meer informatie te lezen over mindfulness, yoga of (NLP)coaching.

Voor het zakelijke aanbod kijk op de Zeeuwse Kracht

Interesse?

Wil je meer informatie over de trainingen, de kosten en de docenten?,
neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

DE INSPIRATIE-BOX

creëren kun je leren!

• Data: op aan vraag.
• Kosten: € 65,00 incl. materiaal, soep, koffie/thee.

Door Grace Wilson

Een verandering in je leven aanbrengen zoals een andere baan, een ander huis, jezelf meer ontwikkelen, meer in je (daad) kracht gaan staan en noem ze maar op……!
Wensen tot uiting laten komen, hoe doe je dat? En wat heb je daarvoor nodig?
In deze workshop werken we toe aan de invulling van je eigen Inspiratie-Box.
Een box waarin je persoonlijke talenten en kwaliteiten aangevuld worden met tools en tips.
Gedurende deze dag leer je via diverse werkvormen en (bewustzijns)oefeningen een verbinding te maken met je innerlijke kern waarin ook jouw creatiekracht ligt.
Een dag vol plezier, inspiratie en creativiteit!

MEER AANDACHT VOOR RELATIE & VRIENDSCHAP

relatie & vriendschap

• data: op aanvraag
• kosten: All-Inn per persoon; € 87,00

Door Ruud Korsuize van Innersystems

Mindfulness compassie training
In deze unieke training ga je eerst aan de slag met jezelf, immers: “je kunt niet van een ander houden als je niet van jezelf kunt houden!
De basis in deze training is mindfulness compassie training. We gaan aan de slag met diverse mindfulness compassie meditaties en cognitieve oefeningen die je dichtbij je kern brengen. De training is een uitnodiging om weer thuis te komen bij jezelf in volledige acceptatie met hoe je nu bent.
We volgen een praktisch programma die gericht is op het contact krijgen met je eigenwaarde en dat liefdevol kunnen vertalen naar anderen.
Thema’s die o.a. aan de orde komen:
– Mijzelf accepteren, hoe doe ik dat?
– Mezelf een geschenk geven.
– Plaats maken in mijn hart, ook voor een ander.
– Wie ik werkelijk, zo aanvaard ik mij ook.
– Het verlangen kennen en beleven.
– Ik-relatie versus mijn- relatie.
Deze training vormt het fundament voor een levenslange relatie met je compassie en liefdevolle zelf. Durf weer van jezelf te houden zodat je onvoorwaardelijk van anderen kunt houden.

LEKKER IN JE VEL

lekker in je vel

• Data: donderdag: op aan vraag
• Kosten: €115,00

Door Grace Wilson

Wat zou het toch fijn zijn als:
– ik me prettig voel in mijn eigen lichaam en het gewicht heb dat bij mij past;
– Ik op een normale manier mijn gevoelens kan uiten zodat ik kan zijn wie ik ben;
– Ik meer energie heb en de dingen kan doen die ik zo graag wil;
– Ik ontspannen door het leven kan gaan zonder haast en stress;
– Ik nee kan zeggen en voor mijzelf kan opkomen;
– Ik gezien en gehoord word en mijn eigen ruimte kan innemen;
– in ontspannen kan zijn en me vrij voel in verschillende relaties.
– Ik werk heb waarin ik happy ben en waarvan ik energie krijg.

Herkenbare, terugkerende thema ’s kosten veel energie.
Het zit je dwars, je denkt en praat er misschien over. Je zou het willen veranderen.
Maar hoe? En waar begin je dan?
In deze cursus pakken we de koe bij de horens en werken we via diverse werkvormen aan persoonlijke thema’s. Door ruimte te geven aan jouw persoonlijk verhaal, dit uit te wisselen en te (leren) voelen wat er speelt maak je je eigen ontdekkingsreis. Je werkt toe naar de basis waarin je bewust wordt van de innerlijke oorzaak.
Spelenderwijs werken we met bewegings-/ontspanningsoefeningen, visualisaties, focus, creatieve opdrachten en selfhealing.
We werken in kleine groepen, waardoor persoonlijke ruimte en aandacht gewaarborgd blijft.
Heb je zin en interesse om mee te doen?
Geef je dan snel op!

TIJD BETER INDELEN

meer tijd voor jezelf

• data: op aanvraag
• kosten:
Zakelijk 2 x dagdeel training a 3,5 uur (voor teams, max. 10 personen)*All- inn per persoon: € 147, 00
Particulier 2 x trainingsdag a 3,5 uur met een groep van max. 10 deelnemers.*All- inn per persoon: € 87, 00 (incl. btw).*All- Inn is: inclusief syllabus, PDF, MP3 en materiaal kosten.

Door Ruud Korsuize van Innersystems

Of u nu professioneel of in u privé leven meer tijd wilt over houden, anders wilt omgaan met u tijd, meer wilt doen in minder tijd, minder stressen door het verminderen van tijdsdruk… etc.
Het maakt niet uit wat u doelstelling is want deze professionele training gaat u belangrijke inzichten geven in hoe u omgaat met de factor tijd. We gebruiken hiervoor diverse bewezen (time – management) trainings methoden die u op een praktische en heldere manier inzichten geeft in wat u met u met u tijd doet en hoe u dit anders kunt doen zodat u uw doestelling(en) makkelijker, effectiever en in minder tijd kunt behalen.
De training bestaat uit totaal uit 2 dagdelen waarvan 1 dagdeel van 3, 5 uur training en 1 dagdeel a 3,5 uur terugkomtraining na max. 2 maanden.
In de training worden praktische handvatten aangereikt hoe u anders u tijd kunt indelen, maar ook inzichten gegeven hoe het komt dat u het nu nog niet lukt om u tijd beter en/of anders in te delen. Door de combinatie van inzichten en praktische handvatten krijgt u veel praktische input om te kunnen slagen in uw doelstelling.

JIJ & IK

jij & ik

Jij en Ik
• Data: op afspraak: een sessie en een workshop van 1 uur.
• Kosten: € 130,00 voor 2 personen incl. materiaal, koffie/thee.

Door Grace Wilson

Een ‘doe-het-samen’- pakket, waarin je met z’n tweeën je relatie/vriendschap verdiept, verstevigd en vergroot.
Meer aandacht voor elkaar, plezier maken, ontspanning en genieten, dingen in en van elkaar ontdekken die je nog niet kent!
Het pakket bestaat uit:
– Een readingssessie voor de relatie/vriendschap.
Een reading is een scan van je aura/energie waar je informatie kunt ophalen over je persoonlijkheid op diverse niveaus.
In deze relatiereading kijk ik naar de personen in deze relatie en de verbinding ervan.
Wat komt zo goed samen en wat niet, welke kwaliteiten zoeken jullie in elkaar, wat kun je van elkaar leren? Zijn er nog thema s die in jullie relatie/vriendschap spelen? Welke vragen heb je zelf nog? Deze reading wordt opgenomen, zodat je dit thuis nog rustig kunt beluisteren.
– Een workshop op maat.
Naar aanleiding van de reading en de informatie die daar uitkomt, nemen we een of meerdere thema s als basis voor de workshop.
Afhankelijk van de behoefte gebruiken we diverse werkvormen: duo-meditatie/visualisatie, energiewerk met kristallen/stenen, dans, creatieve opdrachten, stemwerk.

PEDAGOGISCH ADVIES

kinderen & opvoeden

• contact: op aanvraag
• kosten: gratis

Door Gonny den Adel-Outshoorn

Gonny den Adel-Outshoorn is 66 jaar en heeft als opleiding Sociale Academie, richting Pedagogisch Adviseur ( De huidige opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening).Gonny is werkzaam geweest bij de Kinderbescherming, bij het Algemeen Maatschappelijk Werk, Bureau Jeugdzorg en als Schoolmaatschappelijk werker.
Nu zij gepensioneerd is wil ze graag als pedagogisch adviseur iets betekenen voor ouders die geconfronteerd worden met problemen en vragen rond de opvoeding van hun kinderen. Hierin heeft zij door de jaren heen veel ervaring en kennis ontwikkeld. Dit doet zij geheel op vrijwillige basis en is kosteloos. Zij zal u niet zelf gaan behandelen, maar aan de hand van een gesprek adviseren welke stappen u vervolgens kunt nemen en waar u hiervoor terecht kunt.

WIN-2-LOSE

gewichtbeheersing

• data: op afspraak
• kosten: 363,95

Door Jolien den Toonder

Heeft u alles al geprobeerd om af te vallen, maar bent u niet tevreden over het resultaat, dan is het WIN2LOSE weight programma dé oplossing!

Het WIN2LOSE weight programma is het gegarandeerd effectieve programma op het gebied van afslanken en gewichtsbeheersing. De combinatie van de drie succesfactoren: beweging, voedingsadvies en de ondersteuning van een voedingssupplement, helpt mensen die door jaren van diëten een onevenwichtige voeding hebben gekregen op een effectieve wijze deze onbalans te herstellen. De combinatie van bovenstaande factoren zorgt er o.a. voor dat het energieniveau wordt verhoogd en maakt afslanken en gewichtsbeheersing weer mogelijk.
In het WIN2LOSE weight programma ontvangt u begeleiding en (thuis) tips over hoe op de juiste wijze, een actieve leefstijl te starten. Bovendien heeft u één keer per week een training en evaluatie met een Life Style Coach. Met gematigd bewegen en zonder overtraining. Met het gewenste resultaat, waarbij u uw nieuwe leefstijl makkelijk kunt vasthouden. In het WIN2Lose weight programma ontvangt u de natuurlijke ondersteuning die u nodig heeft om uw balans te herstellen. BIoLean is een voedings- supplement zonder ephedra voor gewichtsvermindering en onderdrukking van de eetlust.
Neem nu deel aan een programma dat echt werkt! In 12 weken ontvangt u alles wat u nodig heeft om uw gewicht onder controle te krijgen en te behouden. Letterlijk en figuurlijk lekker in uw vel, dat is toch waar u voor gaat?

Niet goed? Geld terug garantie!
Indien er na 12 weken geen positief resultaat is behaald bij de metingen, ontvangt u als deelnemer gegarandeerd 100% uw geld terug!

AFVALLEN ONDER HYPNOSE

afvallen

• data: op aanvraag:
• kosten: All- Inn per persoon: € 87,00 (incl. Btw)
*All- Inn is: inclusief syllabus, PDF, MP3 en materiaal kosten.

Door Ruud Korsuize van Innersystems

Afvallen door te eten met aandacht.
Door mindfulness in te zetten leert u door mindful te eten meer te genieten, meer met aandacht en liefde voor het eten te eten waardoor u eten/voedsel niet meer direct gaat verbinden met honger of zin, maar met respect voor uzelf en u lichaam.
Door aandacht te besteden aan het bereiden van het voedsel, met al u zintuigen op scherp het eten waar te nemen en dit ook mindful te consumeren verbind u een compleet andere belevenis aan eten. U doorbreekt daarmee u automatisch eetpatroon. U gaat, doordat u met meer aandacht en respect voor uw lichaam en gezondheid, vanzelf anders en minder eten waardoor u ook automatisch gaat afvallen.
De training bestaat uit 1 trainingsdag a 7.0 uur met een groep van max. 10 deelnemers.
Let op dit programma vraagt motivatie, discipline en doorzettingsvermogen!