Workshops

DE WORKSHOPS

CREATIEVE WORKSHOPS

Ben je op zoek naar een gezellige creatieve workshop,
dan zit je goed bij Sis@Work Het leukste adres van Zeeland voor een creatieve invulling van een vrijgezellenfeest, familie- of vriendinnendag, personeelsfeest, babyshower of kinderfeestje.

Zij organiseren culinaire en creatieve workshops, gezellige babyshowers en leuke kinderfeestjes. Dit kan bij ons op locatie, maar natuurlijk ook bij u thuis. Bij Sis@Work is ruimte voor ca. 15 personen. Alle workshops worden verzorgd met koffie en thee en genoeg lekkers…

Ze hebben een ruime keuze uit workshops zodat er voor iedereen iets leuks tussen zit. Maar blijf natuurlijk onze website bezoeken want er komen regelmatig nieuwe workshops bij.
lees meer

MAKE-UP WORKSHOP

• data: elke 1e zaterdagmiddag van de maand en in overleg
• kosten: 35,00 pp

De juiste kleuren gebruiken en technieken leren, afgestemd op jou, je huid en je stijl. Deze leerzame en leuke make-up workshop kan je alleen of met anderen volgen. De make-up workshop duurt 2,5 uur.
Er wordt één oog voor gedaan door de visagist en het andere oog mag je zelf proberen met hulp van de visagist. Hoe epileer je en teken je de wenkbrauw, welke foundation, poeders zijn geschikt voor jouw huid en hoe geef je de lippen een mooie kleur? Dit komt allemaal aan bod. Tevens wordt er uitleg gegeven over het reinigen en verzorgen van de huid alvorens make-up aan te brengen en de verzorging bij het afhalen van de make-up.
Er wordt uitleg gegeven over de verschillende producten, artikelen en de werking hiervan. Je leert om de mooie punten te benadrukken en oneffenheden op een natuurlijke manier te camoufleren. Kortom een uitgebreide, leerzame en hele leuke make-up workshop voor € 35,00 p.p. inclusief hapje en drankje.

MAKE-OVER WORKSHOP

• data: in overleg
• kosten: 95,00 koop nu
• meerprijs kledingadvies: 15,00

Heeft u al jaren lang hetzelfde haar, dezelfde make-up (of geen make-up) en zou u wel eens wat anders willen, maar weet u niet precies wat en hoe? Kies voor de make-over en durf de uitdaging aan te gaan. Door de deskundige medewerker krijgt u professioneel advies over de juiste haarlengte, haarkleur, make-up stijl en make-up tinten. Uiteraard wordt de behandeling in overleg met u uitgevoerd.
De make-over is inclusief; knippen-kleuren-stylen(+tips)-productadvies-make-up(+tips)-epileren/verven wenkbrauwen. Om het plaatje compleet te maken kan uw kledingkeuze ook besproken worden. Het kleding advies kan er als optie tegen een geringe meerprijs bij gekozen worden.

MIJN KAPSEL IN 5 STAPPEN

1.wassen 2.verzorgen 3.stylingproducten 4.stylingstechnieken 5.materiaal
• data: elke 2e zaterdag van de maand en in overleg
• kosten: 15,00

Met een duidelijk stappen plan zal je geleerd worden om gemakkelijk en snel een fantastisch kapsel bij jezelf of een ander te creeen.
Wie heeft dat nu niet. Je komt net bij je kapper vandaan en je haar zit geweldig. Maar hoe moet dat nu de volgende dag en al die weken daarna? Aangezien je niet elke dag bij de kapper wilt zitten en wij het wel belangrijk vinden dat dat geweldige kapsel wat we gecreeerd hebben er geweldig uit blijft zien bieden wij je deze leuke en snelle workshop aan.
De gewenste techniek wordt toegepast in combinatie met uitleg en advies van de juiste producten en materialen. Of dit nu gaat om het fohnen, opsteken of vlechten van het haar gaat, het kan allemaal. Voortaan kom je niet enkel met het perfecte kapsel bij je kapper vandaan, maar kom je elke dag weer goed voor de dag!

WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN

Lijkt het je leuk om zelf een keer een mooi bloemstuk te maken? Dat kan! Bloemenatelier Dirkje Dekker verzorgd diverse workshops het gehele jaar door. klik hier voor de eerstvolgende workshops.

Leuker om met een eigen clubje een workshop te volgen, bijvoorbeeld als zussen en/of vriendinnen onder elkaar, voor een vrijgezellenfeest of personeelsuitje? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden door kunnen spreken.