• Home
  • Als het haar weer gaat groeien

Nieuwe haargroei na chemotherapie

Haaruitval is vaak een neveneffect van chemotherapie, maar niet elke chemotherapie leidt tot haarverlies en in veel gevallen gaat het haar weer groeien ca 1 maand na de laatste chemokuur. Echter, bij 1 op de 5 mensen komt de haargroei slechts gering op gang en is er sprake van dunner blijvend haar. In de meeste gevallen is te wijten aan een hoofdhuid die sterk uit balans geraakt is door de chemokuren en vermindering van de doorbloeding van de hoofdhuid.

Optimale vorming van een nieuwe haarwortel en sterk haar wordt hierdoor belemmerd. Professionele hoofdhuid verzorging tijdens en na de chemokuren en een behandeling Mesotherapie is van groot belang om haargroei problemen te voorkomen of op te vangen. Voor advies hierover kunt u vrijblijvend en kosteloos een afspraak bij mij maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Verstuur een bericht via het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

 

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.