• Home
  • Carbon Laser Peeling

Carbon Laser Peeling

Wat is Carbon Laser Peeling?

Eén van de modernste techieken op het gebied van huidverbetering. Een goed alternatief voor chemische peelings die pijnlijk zijn en/of risico’s met zich meebrengen.

Carbo Laser peeling is een proces die lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Er word een laag carbonmengsel, welke verrrijkt is met vitaminen en mineralen op de huid aangebracht. Deze bevat carbon deekthes die de sleutelrol vervullen van de behandeling. Ze zijn zo klein dat ze alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. De carbon deeltjes zetten laser-licht energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidlagen en onzuiverheden mee. CPL heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling.

carbon-laser-peeling

Resultaat na 1 behandeling!

Waarom Carbon Laser Peeling?

Door combinatie van de laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging. Carbon laser peeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking, bij verkleuring van de huid, ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën. De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermal collageen niveau doordringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigt. Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op een eventuele ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen.

  • De behandeling word afgesloten met het aanbrengen van een herstellenden en hydraterend masker.
  • De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur, we passen de behandeling toe op zowel jongen als rijpere huid.

De behandeling werkt nog tot 6 weken na in de collageen laag van de huid, een kuur van 6-9 behandelingen met een tussenpauze van 2-4 weken zal het beste resultaat geven.

carbon-laser-peeling–acne

Acne

Carbo Laser Peeling is zeer geschikt bij de (actieve) acne huid. De combinatie van het carbonmengsel, het speciale filter en het laserlicht, worden de ingesloten bacteriën welke acne veroorzaken, uitgedroogd. Indien er littekens door acne zijn ontstaan, zul je hier ook een verbetering verkrijgen.

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.