Haarkliniek Goes

Haarkliniek Goes

Verzorgdheid. Stijl. Gezondheid. Welzijn. Vier signalen die je afgeeft met een persoonlijke en goed verzorgde haarstijl. En bij Studio Looks, dé haarkliniek in Goes, helpen we je graag aan haarverzorging op het allerhoogste niveau – voor een betoverend mooi kapsel waarmee je mag worden gezien.

Dat haarzorg van groot belang is, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Tenslotte is je kapsel het meest in het oog springende deel van je uiterlijk. Daarom vinden bij Studio Looks dat jouw haar de zorg moet krijgen die het verdient. We werken met natuurlijke ingrediënten en aan de hand van de meest recente onderzoeken. Onze methodes zijn specifiek, want geen haarsoort is hetzelfde. Daarbij geven we je altijd eerlijk advies over welk kapsel of welke behandeling bij jou past.

Oh – en we behandelen natúúrlijk zowel mannen als vrouwen! Mannen kunnen bijvoorbeeld terecht in onze barbershop voor een strakke, op-en-top bijgehouden baard, terwijl vrouwen zichzelf in onder meer de Browbar van een ultieme finishing touch kunnen voorzien.

Haarkliniek in Goes

Een kapsel van het hoogste niveau – dat kun je aan ons overlaten. Maar het kán zijn dat er andere haarproblemen de kop opsteken. Een gevoelige hoofdhuid, bijvoorbeeld. Of haarverlies. Heel vervelend en bovendien van grote impact op het dagelijks leven. En daarom introduceren we graag onze haarkliniek.

Als specialisten weten niet alleen alles van goede coiffures, maar ook van haarziektes, huidproblemen en andere, aan haren verwante aandoeningen. Mede daardoor zijn we in staat de problemen aan het haar zo snel en zo goed mogelijk te verhelpen. We werken met compleet gepersonaliseerde behandelingen die ervoor zorgen dat je gauw en zónder problemen opnieuw van je haar kunt genieten.

Vragen? Neem dan contact op!

Oorzaken

Maar hoe komt dat – zo’n haaruitval of een gevoelige hoofdhuid? Dat kan verschillende redenen hebben. Niet iedereen heeft een volle bos haar: soms is vet haar of een droge hoofdhuid genetisch bepaald. Stress of ingrijpende gebeurtenissen zijn ook van invloed op het haar en de hoofdhuid. Een ingewikkelde problematiek die zonder gepersonaliseerde aanpak niet zomaar is op te lossen.

Behandeling

Gelukkig hebben wij als specialist de juiste kennis in huis om te ontdekken waar het probleem nu precies uit bestaat. We kijken naar mogelijke oorzaken als erfelijkheid, huidziektes, stress of de overmatige productie van talg en passen daar vervolgens onze behandeling op aan. Een professioneel geeft je mogelijk een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van specifieke hulpmiddelen. Het is echter ook mogelijk dat we je een aanpassing in uw levensstijl adviseren, bijvoorbeeld wanneer de haar- en hoofdhuidproblemen worden veroorzaakt door veel stress.

Is de haaruitval dusdanig dat deze niet meer is te herstellen? Dan kunnen we je, bijvoorbeeld in de vorm van een op maat gemaakt haarstukje, alsnog een oplossing bieden. We vinden veelzijdigheid namelijk erg belangrijk: volgens ons een onmisbaar ingrediënt wanneer je de beste haarkliniek van Nederland wil zijn.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze werkwijze of een mogelijke behandeling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per mail (info@studiolooks.nl) en zelfs via WhatsApp.

We helpen je graag met het zoeken naar een passende oplossing!

studiolooks-haarkliniek-goes
PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
VERZEKERING
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING

Onze klanten

 • 5 star review  Na een lange zit zeer tevreden de deur uit gelopen! Wat een verwennerij, gastvrijheid , service en kennis in jullie mooie zaak. Een dikke 5* verdiend en kom graag terug!

  thumb Marianne Koopman
  12/09/2015

  5 star review  Erg tevreden met het resultaat!

  thumb Joke Pieters-Pattenier
  6/18/2017

  5 star review  De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!

  thumb Martine Schoe
  12/25/2016
 • 5 star review  Vroeger altijd al tevreden als ik bij jullie was geweest... na verhuisd te zijn naar de overkant.. gister weer eens mn haar laten knippen en verven bij jullie. Uiteraard weer tevreden naar huis... super resultaat en erg vriendelijk geholpen..� top!

  thumb Miranda Stevens
  5/29/2018

  4 star review  Zeer klant vriendelijk, up to date, goed knipwerk, mooie zaak, creatieve actieve ondernemers, goede kwaliteit/ prijsverhouding en binnen kort het ultieme mannen ding in een zaak als deze..... scheren op ambachtelijke wijze!! Waarom geen vijf sterren? Blijven ze scherp. 😀

  thumb Leonard Koppelaar
  2/02/2014

  5 star review  Ik kom hier altijd graag!

  thumb Ilse Vanhommerig - van den Dool
  8/15/2015