Haarkliniek Zeeland

Zoekt u een professionele haarkliniek in regio Zeeland?

Het is ontzettend vervelend wanneer u niet optimaal van uw haar kunt genieten. Jeuk, kale plekken, schilfertjes en roodheid zijn veel voorkomende klachten. Heeft u last van deze symptomen of spelen er andere problemen rondom uw haar en hoofdhuid? Dan is een bezoek aan een haarkliniek altijd een goed idee. Studio Looks is een professionele haarkliniek in Zeeland, waar wij talloze mensen helpen met het verzorgen en herstellen van hun natuurlijke haardos. Wij helpen u met het vinden van de juiste verzorgingsproducten, maar kijken ook naar uw leefstijl. Mocht u behoefte hebben aan mooie haarwerken van natuurlijk haar, dan zijn wij ook de haarkliniek voor u.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Als ervaren haarkliniek hebben wij alle kennis in huis om u van dienst te zijn. Ervaart u problemen met uw hoofdhuid of heeft u last van haaruitval? Dan staan wij voor u klaar. Zo kunt u bij ons terecht om een uitgebreide hoofdhuidcheck uit te voeren, waarbij we de staat van uw huid grondig inspecteren. Op deze manier detecteren we niet alleen oppervlakkige problemen zoals roos of psoriasis, maar zijn we ook in staat om diepgaandere problemen op te sporen. Hierbij kunt u denken aan haaruitval door hormoonschommelingen of ondervoeding. Heeft u een probleem met uw haren en heeft u nog altijd geen antwoorden gevonden? Dan helpen wij u graag op weg met onze professionele blik en persoonlijke aanpak.

Vragen? Neem dan contact op!

Op maat gemaakte oplossingen

Wat voor problemen u ook heeft: er is altijd een geschikte oplossing te vinden. Heeft u last van enkele kale plekken die u het liefste wilt bedekken? Dan is een haarstukje misschien een goede oplossing. Heeft u juist last van veel haaruitval, misschien door chemotherapie of een ander medisch probleem? Dan biedt een pruik misschien wel uitkomst. Wij hebben kant-en-klare modellen in onze studio liggen, maar op maat gemaakte haarwerken zijn een specialiteit van onze haarkliniek. U heeft de keuze uit lange en korte haarwerken, in iedere denkbare haarkleur. Zo heeft u uw oude kapsel in een mum van tijd terug! Ook mooie mutsjes en turbans horen in ons assortiment thuis, zodat u altijd een manier vindt om u op uw mooist te voelen.

Het advies van een ervaren haarkliniek

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ieder haarprobleem te herkennen en aan te pakken. Wanneer u ons bezoekt voor een controle zullen wij niet alleen naar uw haar en hoofdhuid kijken, maar ook een persoonlijke vragenlijst met u doorlopen. Uw levensstijl en medische geschiedenis spelen namelijk een grote rol in de gezondheid van uw haar en hoofdhuid. Sommige problemen lossen we gemakkelijk op met passende haarverzorging, terwijl u voor andere problemen een langer traject moet doorlopen. Wat de uitkomst ook is: wij zorgen altijd voor professioneel advies waarmee we uw haar en hoofdhuid in optimale conditie krijgen. Woont u dus in Zeeland en bent u op zoek naar een ervaren haarkliniek? Kom dan gerust eens langs bij Studio Looks.

PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
VERZEKERING
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING

Onze klanten

 • 5 star review  Na een lange zit zeer tevreden de deur uit gelopen! Wat een verwennerij, gastvrijheid , service en kennis in jullie mooie zaak. Een dikke 5* verdiend en kom graag terug!

  thumb Marianne Koopman
  12/09/2015

  5 star review  Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!

  thumb Cynthia Kok
  11/30/2016

  5 star review  Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.

  thumb Nienke Dekker
  1/02/2017
 • 5 star review  Een grote fan

  thumb Marianne Goudzwaard-van Rijswijk
  4/13/2015

  5 star review  Super aardig personeel en zeer professioneel!

  thumb Corina Smit
  2/09/2018

  5 star review  Heel mooi en ontzettend goed verzorgd mij nagels gedaan! Ben er heel blij mee! Dankjewel voor de behandeling, je hebt het super mooi gedaan! Zeker een aanrader!

  thumb Christine Hendrikse
  6/19/2015