Haarkliniek Zeeland

Zoekt u een professionele haarkliniek in regio Zeeland?

Het is ontzettend vervelend wanneer u niet optimaal van uw haar kunt genieten. Jeuk, kale plekken, schilfertjes en roodheid zijn veel voorkomende klachten. Heeft u last van deze symptomen of spelen er andere problemen rondom uw haar en hoofdhuid? Dan is een bezoek aan een haarkliniek altijd een goed idee. Studio Looks is een professionele haarkliniek in Zeeland, waar wij talloze mensen helpen met het verzorgen en herstellen van hun natuurlijke haardos. Wij helpen u met het vinden van de juiste verzorgingsproducten, maar kijken ook naar uw leefstijl. Mocht u behoefte hebben aan mooie haarwerken van natuurlijk haar, dan zijn wij ook de haarkliniek voor u.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Als ervaren haarkliniek hebben wij alle kennis in huis om u van dienst te zijn. Ervaart u problemen met uw hoofdhuid of heeft u last van haaruitval? Dan staan wij voor u klaar. Zo kunt u bij ons terecht om een uitgebreide hoofdhuidcheck uit te voeren, waarbij we de staat van uw huid grondig inspecteren. Op deze manier detecteren we niet alleen oppervlakkige problemen zoals roos of psoriasis, maar zijn we ook in staat om diepgaandere problemen op te sporen. Hierbij kunt u denken aan haaruitval door hormoonschommelingen of ondervoeding. Heeft u een probleem met uw haren en heeft u nog altijd geen antwoorden gevonden? Dan helpen wij u graag op weg met onze professionele blik en persoonlijke aanpak.

Vragen? Neem dan contact op!

Op maat gemaakte oplossingen

Wat voor problemen u ook heeft: er is altijd een geschikte oplossing te vinden. Heeft u last van enkele kale plekken die u het liefste wilt bedekken? Dan is een haarstukje misschien een goede oplossing. Heeft u juist last van veel haaruitval, misschien door chemotherapie of een ander medisch probleem? Dan biedt een pruik misschien wel uitkomst. Wij hebben kant-en-klare modellen in onze studio liggen, maar op maat gemaakte haarwerken zijn een specialiteit van onze haarkliniek. U heeft de keuze uit lange en korte haarwerken, in iedere denkbare haarkleur. Zo heeft u uw oude kapsel in een mum van tijd terug! Ook mooie mutsjes en turbans horen in ons assortiment thuis, zodat u altijd een manier vindt om u op uw mooist te voelen.

Het advies van een ervaren haarkliniek

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ieder haarprobleem te herkennen en aan te pakken. Wanneer u ons bezoekt voor een controle zullen wij niet alleen naar uw haar en hoofdhuid kijken, maar ook een persoonlijke vragenlijst met u doorlopen. Uw levensstijl en medische geschiedenis spelen namelijk een grote rol in de gezondheid van uw haar en hoofdhuid. Sommige problemen lossen we gemakkelijk op met passende haarverzorging, terwijl u voor andere problemen een langer traject moet doorlopen. Wat de uitkomst ook is: wij zorgen altijd voor professioneel advies waarmee we uw haar en hoofdhuid in optimale conditie krijgen. Woont u dus in Zeeland en bent u op zoek naar een ervaren haarkliniek? Kom dan gerust eens langs bij Studio Looks.

PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
VERZEKERING
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING

Onze klanten

 • 5 star review  De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!

  thumb Martine Schoe
  12/25/2016

  4 star review  Zeer klant vriendelijk, up to date, goed knipwerk, mooie zaak, creatieve actieve ondernemers, goede kwaliteit/ prijsverhouding en binnen kort het ultieme mannen ding in een zaak als deze..... scheren op ambachtelijke wijze!! Waarom geen vijf sterren? Blijven ze scherp. 😀

  thumb Leonard Koppelaar
  2/02/2014

  5 star review  Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!

  thumb Cynthia Kok
  11/30/2016
 • 5 star review  Al meer dan een jaar doe ik bij Anke schoonheidsbehandelingen. Eerst met de producten van Janssen en nu met de producten van Murad. Sinds de komst van Murad is mijn huid heel goed verbeterd! Het is altijd gezellig bij Anke en ik voel me er ontzettend op mijn gemak!

  thumb Esther van der Weele
  4/01/2016

  5 star review  Heel mooi en ontzettend goed verzorgd mij nagels gedaan! Ben er heel blij mee! Dankjewel voor de behandeling, je hebt het super mooi gedaan! Zeker een aanrader!

  thumb Christine Hendrikse
  6/19/2015

  5 star review  Vroeger altijd al tevreden als ik bij jullie was geweest... na verhuisd te zijn naar de overkant.. gister weer eens mn haar laten knippen en verven bij jullie. Uiteraard weer tevreden naar huis... super resultaat en erg vriendelijk geholpen..� top!

  thumb Miranda Stevens
  5/29/2018