Haarwerken

Haarwerken bij Studio Looks

Merkt u dat uw haar er niet zo vol meer uitziet als vroeger? Of bent u door een ziekte haar verloren en wilt u graag toch weer een mooi kapsel hebben? Bij Studio Looks gaan we dan graag eens bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van meerdere soorten haarwerken. Prachtige pruiken die er niet alleen maar schitterend uitzien, maar die u ook nog eens met plezier zult dragen.

Haarwerk naar wens

We nodigen u graag uit om eens bij ons langs te komen om te bespreken wat uw wensen op het gebied van haar precies zijn. Als haarwerkspecialist weten wij wat er allemaal mogelijk is en wat het beste bij u past. We krijgen veel mensen over de vloer die door een haarziekte, hoofdhuidproblemen, medicijngebruik, chemotherapie of erfelijke factoren niet meer het kapsel hebben dat ze wensen. Wij staan klaar om deze mensen te helpen aan een kapsel waar ze zich prettig bij voelen. Hiervoor gaan we om te beginnen eens kijken wat uw wensen zijn. Hoe zag uw haar er vroeger uit en hoe wenst u dat uw haar er nu uit komt te zien? Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van onzichtbare haarwerken en helpen u ook graag aan een haarwerk dat er natuurlijk en gezond uitziet. U kunt voor dit kennismakingsgesprek langskomen in onze studio in Goes, maar we komen ook graag bij u langs om onze mogelijkheden met u door te nemen. We komen bij u thuis, of bezoeken u in de zorginstelling waar u eventueel behandeld wordt.

Vragen? Neem dan contact op!

De beste haarwerken van Nederland

Bij Studio Looks snappen we hoe belangrijk het is om een mooi haarstuk geleverd te krijgen. Samen met u zoeken we naar de mooiste oplossing die er voor u te vinden is. U kunt daarbij kiezen uit mooie kant en klaren pruiken, of uit een stuk dat door ons voor u wordt gemaakt. Als wij samen met u een keuze maken, dan nemen we natuurlijk ook de prijzen voor haarwerken met u door. Deze kosten voor haarwerk van vrouwen verschillen al naar gelang het soort werk dat u wilt laten doen. We hebben wel voor elk budget meerdere mogelijkheden voor u klaarstaan.

MOGELIJKHEDEN

Een haarwerk kopen bij Studio Looks

Als we samen met u een keuze hebben gemaakt, dan gaan wij hier voor u mee aan de slag. We meten uw nieuwe haar bij u aan en maken aanpassingen indien deze nodig zijn. Is het werk helemaal naar wens, dan kunt u de kosten voor haarwerk aan ons voldoen. U heeft hierbij de optie om dit door uw zorgverzekering te laten vergoeden. Wij hebben een afspraak met elke zorgverzekeraar in Nederland om door hen de haarwerk kosten te laten voldoen. Dit kan geheel of gedeeltelijk worden vergoed, waarbij wel een verwijsbrief van uw huisarts nodig is. We verwelkomen u graag in onze salon om de mogelijkheden met u door te nemen. We zorgen er graag voor dat u straks weer trots kunt zijn op uw haar.

studiolooks-haarwerken

DE GESCHILLENCOMMISSIE

anko

Heeft u een klacht en komt u er onderling niet uit, dan kunt u naar de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC) stappen. Deze stichting handelt de klacht af. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consumenten en de ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De Geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn.

 

Postbus 212
1270 AE Huizen

PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
VERZEKERING
HOOFDHUID CHECK
KEURING

Onze klanten

 • 5 star review  Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.

  thumb Nienke Dekker
  1/02/2017

  5 star review  Na een lange zit zeer tevreden de deur uit gelopen! Wat een verwennerij, gastvrijheid , service en kennis in jullie mooie zaak. Een dikke 5* verdiend en kom graag terug!

  thumb Marianne Koopman
  12/09/2015

  4 star review  Zeer klant vriendelijk, up to date, goed knipwerk, mooie zaak, creatieve actieve ondernemers, goede kwaliteit/ prijsverhouding en binnen kort het ultieme mannen ding in een zaak als deze..... scheren op ambachtelijke wijze!! Waarom geen vijf sterren? Blijven ze scherp. 😀

  thumb Leonard Koppelaar
  2/02/2014
 • 5 star review  Erg tevreden met het resultaat!

  thumb Joke Pieters-Pattenier
  6/18/2017

  5 star review  Vroeger altijd al tevreden als ik bij jullie was geweest... na verhuisd te zijn naar de overkant.. gister weer eens mn haar laten knippen en verven bij jullie. Uiteraard weer tevreden naar huis... super resultaat en erg vriendelijk geholpen..� top!

  thumb Miranda Stevens
  5/29/2018

  5 star review  De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!

  thumb Martine Schoe
  12/25/2016