Haarwerken Zeeland

Haarwerken in Zeeland

Heeft u last van haaruitval en bent u daarom op zoek naar een passende oplossing? U bent van harte welkom bij Studio Looks in Goes. Of u nu dun haar heeft of volledig kaal geworden bent: wij begrijpen dat haarverlies veel stress met zich meebrengt. Bij ons kunt u dan ook rekenen op een professioneel advies in een gemoedelijke omgeving. Samen gaan we kijken welke oplossing het beste bij u past. Haaruitval kan namelijk verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld stress of erfelijke aanleg. Verder zijn er veel mensen die hun haar volledig verliezen door chemotherapie of door andere oorzaken.

Mogelijke oplossingen

De oplossingen voor haaruitval zijn zeer divers. Bij de een kan er een mooi resultaat bereikt worden met een hoofdhuidbehandeling, bij de ander is het echt nodig om voor een haarstukje of haarwerk (pruik) te kiezen. Gelukkig is er tegenwoordig veel mogelijk op haarwerkgebied. Als u overweegt om een haarwerk aan te schaffen is het belangrijk om hierbij de hulp van een professional in te schakelen. Voor haarwerken in Zeeland bent u bij Studio Looks aan het juiste adres. Onze haarwerker neemt uitgebreid de tijd om u te adviseren. Zo weet u zeker dat u een pruik aanschaft die helemaal bij u past.

Vragen? Neem dan contact op!

Professionele haarwerken van topkwaliteit

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen haarwerken van synthetisch haar en haarwerken van echt haar. Haarwerken van synthetisch haar slijten wat sneller, maar ze zitten altijd goed in model en zijn makkelijk in onderhoud. Haarwerken van echt haar zijn niet van menselijk haar te onderscheiden. Wel verkleuren ze sneller en het kost iets meer tijd om ze te verzorgen. Ons team vertelt u graag meer over de eigenschappen en voordelen van beide soorten haar. Wij werken uitsluitend met de beste leveranciers, zodat u volop profiteert van de voordelen van een professioneel haarwerk. Niet alleen het haar zelf, maar ook het binnenwerk is van topkwaliteit.

Pruiken op maat

Wij hebben een ruim assortiment pruiken en haarstukjes. U kunt bij ons terecht voor kant-en-klare haarwerken én maatwerk. Dat laatste is een perfecte oplossing voor als u iets zoekt dat helemaal voor u op maat gemaakt is. In een gesprek bespreken wij rustig de mogelijkheden met u door. U kunt al uw wensen aan ons kenbaar maken. Wij geven u graag een eerlijk advies. De haarkleur en de pasvorm zijn van groot belang, net als uw levensstijl. Sport u veel? Transpireert u snel? Wilt u uw haarwerk voor langere tijd ophouden of zet u hem liever iedere avond af voor het slapengaan?

MOGELIJKHEDEN

Pruiken bestellen

Pruiken bestellen doet u gemakkelijk en snel bij Studio Looks. Maak direct een afspraak en kom langs in onze studio in het historische centrum van Goes. Bekijk onze ruime collectie haarwerken op uw gemak en laat u adviseren door onze vriendelijke medewerkers. Met alle Nederlandse zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten. Heeft u een verwijsbrief van uw (huis)arts? Dan krijgt u uw haarwerk geheel of gedeeltelijk vergoed!

haarwerken-zeeland-studio-looks
PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
VERZEKERING
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING

Onze klanten

 • 5 star review  Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.

  thumb Nienke Dekker
  1/02/2017

  5 star review  Zeer klant vriendelijk. Specialist in klant met een beperking knippen!! Ook namens mijn zus vol lof 🙂

  thumb Joan Koning
  9/10/2014

  4 star review  Altijd super tevreden bij Sussanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was ,nu vele malen beter.

  thumb Wendy Geleedst-Dieleman
  10/16/2018
 • 5 star review  De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!

  thumb Martine Schoe
  12/25/2016

  1 star review  Een cadeaubon helaas een week te lang in de kast laten liggen! Het was zo'n leuk vaderdagcadeau.. Nu hebben we er natuurlijk zelf te lang mee gewacht, maar 50% bijbetalen op de al gekochte behandeling vond ik toch nog prijzig en wel een slechte service. Het is toch al betaald? #geenaanrader #datdoenwedusnooitmeer

  thumb Annelies Ros
  6/25/2016

  5 star review  Super aardig personeel en zeer professioneel!

  thumb Corina Smit
  2/09/2018