Hoofdhuid Problemen

De beste hoofdhuidverzorging

Last van je hoofdhuid? Het belang van goede verzorging

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Door je hoofdhuid te verzorgen, creëer je een goede basis voor je haar. Dat maakt de kans op lange glanzende lokken een stuk groter. Helaas is niet iedereen gezegend met een gezonde hoofdhuid. Sterker nog: er zijn een aantal veel voorkomende hoofdhuidproblemen die de uitstraling van je haar kunnen aantasten. Door deze problemen op tijd te herkennen en te verzorgen, ben je in staat om je haar zo gezond mogelijk te houden.

Last van je hoofdhuid?

Een gezonde huid herken je aan een soepel gevoel en een lichtroze kleur. Merk je dat de huid bij je haaraanzet er rood uitziet, heb je last van schilfertjes of begint de huid regelmatig te jeuken? Dan kan dit wijzen op een hoofdhuid ziekte. Er zijn een aantal veel voorkomende problemen die je kunt ervaren:

 • Droogheid
 • Overgevoelige huid
 • Roos
 • Psoriasis
 • Eczeem
 • Ontstoken haarwortels

Deze hoofdhuid aandoeningen kunnen allerlei verschillende oorzaken hebben. Misschien maakt je huid van nature te veel talg aan, wat weer zorgt voor irritatie en schilfertjes. Of misschien is de natuurlijke barrièrefunctie van je huid verstoord, waardoor je meer kans hebt op ontstekingen. Wat het probleem ook is: je kunt het verhelpen en voorkomen met de juiste verzorging voor je hoofdhuid.

Controle door een expert

Het kan lastig zijn om te bepalen welk hoofdhuidprobleem er daadwerkelijk speelt. Vraag daarom om advies bij een expert zodra je last begint te krijgen van vervelende symptomen. Een professional is in staat om de huid van dichtbij te bekijken en kan zo bepalen wat de oorzaak is van je kapotte hoofdhuid. Zo wordt de situatie goed in kaart gebracht en is het mogelijk om een plan van aanpak op te stellen. Op deze manier weet je wat je moet doen om toekomstige problemen te voorkomen. Uiteraard is het ook meteen mogelijk om een hoofdhuid behandeling te ondergaan, zodat de klachten direct worden verholpen.

Behandelen

Tijdens een hoofdhuid behandeling wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je huid weer in balans komt. Zo is het mogelijk om producten te gebruiken die je hoofdhuid kalmeren, maar zorgt een professional er ook voor dat het herstellende vermogen van je huid wordt gestimuleerd. Doordat de behandeling altijd helemaal is afgestemd op jouw unieke huid, weet je zeker dat alle problemen gericht worden aangepakt. Zo kan goede hoofdhuidverzorging verschillende dingen bereiken:

 • Vroegtijdige veroudering van de huid tegengaan
 • Erfelijke problemen verzorgen en verhelpen
 • De huid en haarwortels voeden en stimuleren
 • Overmatige haaruitval verminderen of zelfs helemaal voorkomen

Kortom: het is altijd goed om een afspraak te maken met een professional zodra je merkt dat je last hebt van mogelijke hoofdhuid aandoeningen. Neem daarom vooral contact op voor een uitgebreide screening en maak een afspraak om je hoofdhuid te verzorgen.

Meer informatie?studio-looks-hoofdhuid-problemen

Onze klanten

 • 5 star review  Ik kom hier altijd graag!

  Ilse Vanhommerig - van den Dool Avatar Ilse Vanhommerig - van den Dool
  15 August 2015

  4 star review  Zeer klant vriendelijk, up to date, goed knipwerk, mooie zaak, creatieve actieve ondernemers, goede kwaliteit/ prijsverhouding en binnen kort het ultieme mannen ding in een zaak als deze..... scheren op ambachtelijke wijze!! Waarom geen vijf sterren? Blijven ze scherp. 😀

  Leonard Koppelaar Avatar Leonard Koppelaar
  2 February 2014

  5 star review  Zeer klant vriendelijk. Specialist in klant met een beperking knippen!! Ook namens mijn zus vol lof 🙂

  Joan Koning Avatar Joan Koning
  10 September 2014
 • 5 star review  Na een lange zit zeer tevreden de deur uit gelopen! Wat een verwennerij, gastvrijheid , service en kennis in jullie mooie zaak. Een dikke 5* verdiend en kom graag terug!

  Marianne Koopman Avatar Marianne Koopman
  9 December 2015

  5 star review  Top studio. Zou ik zeker aanraden aan anderen!

  Jolanda Vd Ven Jongbloed Avatar Jolanda Vd Ven Jongbloed
  11 January 2014

  5 star review  Erg tevreden met het resultaat!

  Joke Pieters-Pattenier Avatar Joke Pieters-Pattenier
  18 June 2017

Onze klanten

 • 5 star review  Een grote fan

  Marianne Goudzwaard-van Rijswijk Avatar Marianne Goudzwaard-van Rijswijk
  13 April 2015

  5 star review  Wauw! Jullie hebben mijn haar weer helemaal mooi en goed gekregen! Jullie zijn heldinnen!

  Marieke Lodder Avatar Marieke Lodder
  24 October 2015

  5 star review  Al meer dan een jaar doe ik bij Anke schoonheidsbehandelingen. Eerst met de producten van Janssen en nu met de producten van Murad. Sinds de komst van Murad is mijn huid heel goed verbeterd! Het is altijd gezellig bij Anke en ik voel me er ontzettend op mijn gemak!

  Esther van der Weele Avatar Esther van der Weele
  1 April 2016
 • 1 star review  Een cadeaubon helaas een week te lang in de kast laten liggen! Het was zo'n leuk vaderdagcadeau.. Nu hebben we er natuurlijk zelf te lang mee gewacht, maar 50% bijbetalen op de al gekochte behandeling vond ik toch nog prijzig en wel een slechte service. Het is toch al betaald? #geenaanrader #datdoenwedusnooitmeer

  Annelies Ros Avatar Annelies Ros
  25 June 2016

  5 star review  Heel mooi en ontzettend goed verzorgd mij nagels gedaan! Ben er heel blij mee! Dankjewel voor de behandeling, je hebt het super mooi gedaan! Zeker een aanrader!

  Christine Hendrikse Avatar Christine Hendrikse
  19 June 2015

  5 star review  Top studio. Zou ik zeker aanraden aan anderen!

  Jolanda Vd Ven Jongbloed Avatar Jolanda Vd Ven Jongbloed
  11 January 2014