Pruiken en Haarstukken

PRUIKEN EN HAARSTUKKEN

kapsalon&haarkliniek Studio Looks: maatwerk in pruiken en haarwerkenHaarverlies, geheel of gedeeltelijk, komt vaak voor. De oorzaken zijn onder meer haarziekten en/of hoofdhuidproblemen, medicijngebruik, erfelijke factoren en chemotherapie. kapsalon&haarkliniek Studio Looks in Goes is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van pruiken en haarwerken die niet alleen mooi zijn maar ook fijn dragen.

 

Eerste afspraak

De specialisten van kapsalon&haarkliniek Studio Looks bieden de klant om te beginnen een geduldig luisterend oor. Tijdens een eerste afspraak zetten zij samen met de klant op een rij wat diens wensen en behoeften zijn. Vervolgens zoeken zij daarbij de beste en mooiste oplossing. Een eerste afspraak kan naar keuze plaatsvinden:

 

* bij kapsalon&haarkliniek Studio Looks in Goes
* in de zorginstelling waar de klant wordt behandeld
* bij de klant thuis

 

De klant heeft de keuze uit reeds confectie oplossingen of een unieke, speciaal voor hem of haar gemaakte pruik of haarwerk.

 

Een volgende afspraak

Tijdens een volgende afspraak is er gelegenheid voor het passen van bestelde zichtexemplaren of de speciaal voor de klant gemaakte pruik/haarwerk. Zijn er aanpassingen nodig, dan worden deze zo spoedig mogelijk verricht. Op die manier kan de klant binnen zo kort mogelijke tijd gebruikmaken van een fraai product dat optimaal comfort biedt.

 

Persoonlijke ondersteuning

De medewerkers van kapsalon&haarkliniek Studio Looks ondersteunen de klant op een zeer persoonlijke manier. Zij verzorgen desgewenst ook make-up workshops en zijn geschoold in het geven van hoofdhuidmassages.

 

Onderhoud van pruiken en haarwerken

Een pruik of haarwerk blijft mooi en comfortabel in het dragen als het op de juiste manier wordt verzorgd. Ook op dit punt kan de klant rekenen op gedegen, professioneel advies.

 

Zorgverzekering en vergoeding

kapsalon&haarkliniek Studio Looks heeft contracten afgesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Dit betekent dat de pruiken en haarwerken van Studio Looks geheel of gedeeltelijk worden vergoed, mits de klant beschikt over een verwijsbrief of een aanvraag voor hulpmiddelen van de (huis)arts.

 

Kapsalon&haarkliniek Studio Looks. Samen Sterk, Samen Mooi.

MOGELIJKHEDEN

PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
PRODUCTEN
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING
VERZEKERING

Onze klanten

 • 5 star review  Na een lange zit zeer tevreden de deur uit gelopen! Wat een verwennerij, gastvrijheid , service en kennis in jullie mooie zaak. Een dikke 5* verdiend en kom graag terug!

  thumb Marianne Koopman
  12/09/2015

  5 star review  Wat is het toch een feestje om hier te komen, vriendelijk personeel en geven goed advies. Vandaag weer super fijn geholpen door Kim 😀 Thanks ben weer helemaal blij met mijn nieuwe model.

  thumb Jacqueline Scheffel-Ketelaar
  9/02/2016

  5 star review  Heel mooi en ontzettend goed verzorgd mij nagels gedaan! Ben er heel blij mee! Dankjewel voor de behandeling, je hebt het super mooi gedaan! Zeker een aanrader!

  thumb Christine Hendrikse
  6/19/2015
 • 4 star review  Zeer klant vriendelijk, up to date, goed knipwerk, mooie zaak, creatieve actieve ondernemers, goede kwaliteit/ prijsverhouding en binnen kort het ultieme mannen ding in een zaak als deze..... scheren op ambachtelijke wijze!! Waarom geen vijf sterren? Blijven ze scherp. 😀

  thumb Leonard Koppelaar
  2/02/2014

  5 star review  Super aardig personeel en zeer professioneel!

  thumb Corina Smit
  2/09/2018

  1 star review  Een cadeaubon helaas een week te lang in de kast laten liggen! Het was zo'n leuk vaderdagcadeau.. Nu hebben we er natuurlijk zelf te lang mee gewacht, maar 50% bijbetalen op de al gekochte behandeling vond ik toch nog prijzig en wel een slechte service. Het is toch al betaald? #geenaanrader #datdoenwedusnooitmeer

  thumb Annelies Ros
  6/25/2016
KOOP JOUW FAVORIETE PRODUCTEN IN ONZE WEBSHOP