Pruiken Goes

Op zoek naar een hoogwaardige pruik in Goes?

Het verliezen van uw haar kan een ontzettend pijnlijk moment zijn. Of het nu komt door een medisch probleem, erfelijkheid of het gebruik van medicatie: dunner wordend haar of het ontstaan van kale plekken is erg vervelend. Gelukkig kunt u ook in deze gevallen genieten van een volle bos haar. Dat doet u door een op maat gemaakte pruik te bestellen. Woont u in de buurt van Goes en zoekt u een expert op het gebied van pruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een op maat gemaakte pruik

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe pruik, wilt u natuurlijk wel een exemplaar kopen dat helemaal aansluit op uw persoonlijke stijl. Het is mogelijk om een keuze te maken uit een van de kant en klare pruiken in het assortiment. Hier en daar een paar kleine aanpassingen en u heeft ineens een gloednieuwe coupe. Heeft u wat specifiekere wensen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een op maat gemaakte pruik te laten maken. Dat neemt wat meer tijd in beslag, maar zo bent u in ieder geval helemaal tevreden met het eindresultaat.

Vragen? Neem dan contact op!

De mogelijkheden

Of u nu houdt van lang haar of liever een korte coupe heeft: bij ons is het allemaal mogelijk. Wij maken pruiken in alle denkbare lengtes en zijn natuurlijk in staat om deze prachtig in model te brengen. U heeft bovendien de keuze uit talloze tinten. Ga voor een koele blonde kleur of koop juist een pruik met een prachtige rode kleur. Zelfs trendy kleuren als blauw en zilver horen bij de mogelijkheden. De look van highlights, balayage en lowlights kan natuurlijk ook gecreëerd worden.

Het belang van kwaliteit

Bij de aanschaf van een nieuwe pruik is er niets zo belangrijk als een goede kwaliteit. Dit zorgt er namelijk voor dat het haarstuk er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Het haar heeft een gezonde glans en valt mooi in model, iedere dag opnieuw. Des te hoger de kwaliteit van uw pruik, des te zekerder u uw dag begint. Daarom vindt u bij ons alleen pruiken gemaakt van hoogwaardige haarsoorten. Dit maakt het stylen en onderhouden van uw nieuwe kapsel ook een stuk eenvoudiger. Kortom: het is de moeite waard om te investeren in een pruik die aan alle eisen voldoet.

Ontdek onze expertise

Wij zijn in staat om pruiken in alle soorten en maten te maken, zodat u altijd geniet van een prachtige haardos. Wij denken graag met u mee, zodat u een pruik vindt waar u echt blij van wordt. Het is eventueel ook mogelijk dat wij u helpen met het regelen van een vergoeding bij uw zorgverzekering. In veel gevallen wordt de aanschaf van een pruik namelijk vergoed, vooral wanneer het om een medisch probleem gaat. Bent u dus op zoek naar hoogwaardige pruiken in Goes, gemaakt door een professionele salon? Neem dan een keer contact met ons op voor een afspraak.

studio-looks-pruiken-in-goes
PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
PRODUCTEN
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING
VERZEKERING

Onze klanten

 • 5 star review  Zeer klant vriendelijk. Specialist in klant met een beperking knippen!! Ook namens mijn zus vol lof 🙂

  thumb Joan Koning
  9/10/2014

  5 star review  Ik kom hier altijd graag!

  thumb Ilse Vanhommerig - van den Dool
  8/15/2015

  5 star review  De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!

  thumb Martine Schoe
  12/25/2016
 • 5 star review  Erg tevreden met het resultaat!

  thumb Joke Pieters-Pattenier
  6/18/2017

  5 star review  Wat is het toch een feestje om hier te komen, vriendelijk personeel en geven goed advies. Vandaag weer super fijn geholpen door Kim 😀 Thanks ben weer helemaal blij met mijn nieuwe model.

  thumb Jacqueline Scheffel-Ketelaar
  9/02/2016

  5 star review  Wauw! Jullie hebben mijn haar weer helemaal mooi en goed gekregen! Jullie zijn heldinnen!

  thumb Marieke Lodder
  10/24/2015
KOOP JOUW FAVORIETE PRODUCTEN IN ONZE WEBSHOP