Pruiken Zeeland

De expert op het gebied van pruiken in Zeeland

De aanschaf van een nieuwe pruik is een belangrijk moment. U verruilt uw huidige haar namelijk voor een prachtige nieuwe coupe die hopelijk helemaal bij u past. Dat is niet niks, zeker wanneer u door medische problemen veel van uw haar bent verloren. In dat geval wilt u natuurlijk een prachtige pruik die op een ambachtelijke manier is gemaakt. Zoekt u naar pruiken in Zeeland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze zorg en aandacht

Wanneer u uw nieuwe pruik uitzoekt, wilt u uiteraard helemaal tevreden zijn met het eindresultaat. Het is een gecompliceerd proces, want niet alleen de lengte van het haar moet goed zijn. Ook het kapsel en de kleur moeten aansluiten op uw persoonlijke stijl. Wij gaan daarom graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een kapsel dat zoveel mogelijk lijkt op uw oude haar? Of bent u op zoek naar iets totaal anders? Het is allemaal mogelijk. Wij hebben een uitgebreide collectie met kant en klare pruiken. Wilt u juist een op maat gemaakt exemplaar? Dan kunnen wij deze ook voor u ontwerpen.

Vragen? Neem dan contact op!

Uw coupe en kleur

De mogelijkheden op het gebied van pruiken zijn eindeloos. Dat is alleen maar mooi, want zo vindt u altijd een model dat helemaal bij u past. Wij kunnen u altijd adviseren. Zo vinden wij het kapsel dat bij uw gezichtsvorm past en kunnen we de tint van de pruik aanpassen aan de ondertoon van uw huid. Als echte experts hebben wij natuurlijk oog voor dit soort zaken. De meeste pruiken worden in talloze kleuren gemaakt, van honingblond tot donkerbruin en van rood tot zilver. Wij zijn bovendien in staat om de pruik zelf voor u te kleuren, zodat u zeker tevreden bent met het eindresultaat.

Hoogwaardige pruiken

De kwaliteit van een pruik is essentieel wanneer u zich goed wilt voelen. Kwalitatieve pruiken sluiten namelijk veel beter aan en zien er daarom veel echter uit. De overgang van uw haarlijn tot de pruik is egaler en de haren zelf zien er natuurlijk uit. Daarbij komt dat het haar ook in goede conditie is. Dit zorgt voor een mooie glans maar helpt ook met het in model brengen van uw haar. Vaak hoeft u deze pruiken slechts af en toe te stylen, waarna ze dagenlang prachtig in model blijven.

Pruiken en uw zorgverzekering

Als expert op het gebied van pruiken weten wij natuurlijk dat de aankoop van een haarstuk prijzig kan zijn. Gelukkig hebben wij contracten met meerdere zorgverzekeraars. Dat betekent dat u vaak een vergoeding kunt krijgen voor uw nieuwe pruik. Dit geldt enkel wanneer u een haarstuk koopt vanwege een medische reden. Wij maken het contact met de zorgverzekeraar zo gemakkelijk mogelijk, zodat u voortaan zorgeloos kunt genieten van uw prachtige nieuwe haardos. Woont u dus in Zeeland en bent u op zoek naar een nieuwe pruik? Kom dan vooral eens bij ons langs.

PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
VERZEKERING
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING

Onze klanten

 • 5 star review  Vroeger altijd al tevreden als ik bij jullie was geweest... na verhuisd te zijn naar de overkant.. gister weer eens mn haar laten knippen en verven bij jullie. Uiteraard weer tevreden naar huis... super resultaat en erg vriendelijk geholpen..� top!

  thumb Miranda Stevens
  5/29/2018

  5 star review  Heel mooi en ontzettend goed verzorgd mij nagels gedaan! Ben er heel blij mee! Dankjewel voor de behandeling, je hebt het super mooi gedaan! Zeker een aanrader!

  thumb Christine Hendrikse
  6/19/2015

  5 star review  De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!

  thumb Martine Schoe
  12/25/2016
 • 5 star review  Wauw! Jullie hebben mijn haar weer helemaal mooi en goed gekregen! Jullie zijn heldinnen!

  thumb Marieke Lodder
  10/24/2015

  5 star review  Al meer dan een jaar doe ik bij Anke schoonheidsbehandelingen. Eerst met de producten van Janssen en nu met de producten van Murad. Sinds de komst van Murad is mijn huid heel goed verbeterd! Het is altijd gezellig bij Anke en ik voel me er ontzettend op mijn gemak!

  thumb Esther van der Weele
  4/01/2016

  1 star review  Een cadeaubon helaas een week te lang in de kast laten liggen! Het was zo'n leuk vaderdagcadeau.. Nu hebben we er natuurlijk zelf te lang mee gewacht, maar 50% bijbetalen op de al gekochte behandeling vond ik toch nog prijzig en wel een slechte service. Het is toch al betaald? #geenaanrader #datdoenwedusnooitmeer

  thumb Annelies Ros
  6/25/2016