Pruiken Zeeland

De expert op het gebied van pruiken in Zeeland

De aanschaf van een nieuwe pruik is een belangrijk moment. U verruilt uw huidige haar namelijk voor een prachtige nieuwe coupe die hopelijk helemaal bij u past. Dat is niet niks, zeker wanneer u door medische problemen veel van uw haar bent verloren. In dat geval wilt u natuurlijk een prachtige pruik die op een ambachtelijke manier is gemaakt. Zoekt u naar pruiken in Zeeland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze zorg en aandacht

Wanneer u uw nieuwe pruik uitzoekt, wilt u uiteraard helemaal tevreden zijn met het eindresultaat. Het is een gecompliceerd proces, want niet alleen de lengte van het haar moet goed zijn. Ook het kapsel en de kleur moeten aansluiten op uw persoonlijke stijl. Wij gaan daarom graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een kapsel dat zoveel mogelijk lijkt op uw oude haar? Of bent u op zoek naar iets totaal anders? Het is allemaal mogelijk. Wij hebben een uitgebreide collectie met kant en klare pruiken. Wilt u juist een op maat gemaakt exemplaar? Dan kunnen wij deze ook voor u ontwerpen.

Vragen? Neem dan contact op!

Uw coupe en kleur

De mogelijkheden op het gebied van pruiken zijn eindeloos. Dat is alleen maar mooi, want zo vindt u altijd een model dat helemaal bij u past. Wij kunnen u altijd adviseren. Zo vinden wij het kapsel dat bij uw gezichtsvorm past en kunnen we de tint van de pruik aanpassen aan de ondertoon van uw huid. Als echte experts hebben wij natuurlijk oog voor dit soort zaken. De meeste pruiken worden in talloze kleuren gemaakt, van honingblond tot donkerbruin en van rood tot zilver. Wij zijn bovendien in staat om de pruik zelf voor u te kleuren, zodat u zeker tevreden bent met het eindresultaat.

Hoogwaardige pruiken

De kwaliteit van een pruik is essentieel wanneer u zich goed wilt voelen. Kwalitatieve pruiken sluiten namelijk veel beter aan en zien er daarom veel echter uit. De overgang van uw haarlijn tot de pruik is egaler en de haren zelf zien er natuurlijk uit. Daarbij komt dat het haar ook in goede conditie is. Dit zorgt voor een mooie glans maar helpt ook met het in model brengen van uw haar. Vaak hoeft u deze pruiken slechts af en toe te stylen, waarna ze dagenlang prachtig in model blijven.

Pruiken en uw zorgverzekering

Als expert op het gebied van pruiken weten wij natuurlijk dat de aankoop van een haarstuk prijzig kan zijn. Gelukkig hebben wij contracten met meerdere zorgverzekeraars. Dat betekent dat u vaak een vergoeding kunt krijgen voor uw nieuwe pruik. Dit geldt enkel wanneer u een haarstuk koopt vanwege een medische reden. Wij maken het contact met de zorgverzekeraar zo gemakkelijk mogelijk, zodat u voortaan zorgeloos kunt genieten van uw prachtige nieuwe haardos. Woont u dus in Zeeland en bent u op zoek naar een nieuwe pruik? Kom dan vooral eens bij ons langs.

PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
PRODUCTEN
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING
VERZEKERING

Onze klanten

 • 5 star review  Erg tevreden met het resultaat!

  thumb Joke Pieters-Pattenier
  6/18/2017

  5 star review  Super aardig personeel en zeer professioneel!

  thumb Corina Smit
  2/09/2018

  4 star review  Zeer klant vriendelijk, up to date, goed knipwerk, mooie zaak, creatieve actieve ondernemers, goede kwaliteit/ prijsverhouding en binnen kort het ultieme mannen ding in een zaak als deze..... scheren op ambachtelijke wijze!! Waarom geen vijf sterren? Blijven ze scherp. 😀

  thumb Leonard Koppelaar
  2/02/2014
 • 5 star review  Ik kom hier altijd graag!

  thumb Ilse Vanhommerig - van den Dool
  8/15/2015

  5 star review  Wat is het toch een feestje om hier te komen, vriendelijk personeel en geven goed advies. Vandaag weer super fijn geholpen door Kim 😀 Thanks ben weer helemaal blij met mijn nieuwe model.

  thumb Jacqueline Scheffel-Ketelaar
  9/02/2016

  5 star review  Na een lange zit zeer tevreden de deur uit gelopen! Wat een verwennerij, gastvrijheid , service en kennis in jullie mooie zaak. Een dikke 5* verdiend en kom graag terug!

  thumb Marianne Koopman
  12/09/2015
KOOP JOUW FAVORIETE PRODUCTEN IN ONZE WEBSHOP