Haaruitval

Veel mensen dromen van lange en dikke lokken die altijd perfect in model vallen. Dat is natuurlijk niet altijd de realiteit, vooral voor mensen met haarverlies. Het is een bekend probleem dat bij mensen van alle leeftijden voorkomt. Wie last heeft van haaruitval, weet hoeveel impact dit probleem op je leven kan hebben.

 

Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt ondernemen tegen haaruitval. Zodra je weet wat het probleem veroorzaakt, is het mogelijk om een behandeling te ondergaan die voorkomt dat je nog meer haar verliest. Maar hoe herken je haaruitval en waardoor kan het precies ontstaan?

studio-looks-haaruitval-1024×320

Bekende haaruitval symptomen

Haarverlies is meestal niet direct te herkennen. Dat komt doordat je ontelbaar veel haren hebt, waardoor kale plekken en andere problemen meestal niet direct zichtbaar zijn. Toch zijn er een aantal veel voorkomende symptomen van haaruitval waaraan je het probleem kunt herkennen. Heb je last van één of meerdere symptomen? Dan is het de moeite waard om bij een expert langs te gaan om verdere haaruitval te voorkomen.

 

 • Fijner wordend haar
 • Breekbaar haar
 • Trage haargroei
 • Het haar is lastig in model te brengen
 • Kwetsbaar haar
 • Dof, droog of futloos haar
 • Veel haren in je kam

Haaruitval behandelen


Een weelderige haargroei is niet vanzelfsprekend! Het haar heeft voor zijn groei en voor zijn optimale kwaliteit sporenelementen, vitamines en aminozuren nodig. Bovendien moeten de door het organisme via de bloedbanen toegevoerde ‘voedingsstoffen’ in de haarfollikel optimaal benut worden. De biologische beschikbaarheid moet gewaarborgd zijn. Voldoende groei-impulsen – volgens de inwendige klok – moeten de haarcyclus op gang houden.

De Methode Regenerante biedt alles wat de haargroei positieve impulsen en het haar optimale ‘voeding’ verschaft.

 • Verbetert de groei-impulsen
 • Verhoogt de celenergie van de haarvormende cellen
 • Heeft een positieve uitwerking op de actieve groeifase van de haren
 • Verhoogt de biologische beschikbaarheid van de primaire voedingsstoffen bij de haarwortel
 • Compenseert interne en externe onregelmatigheden die haaruitval tot gevolg kunnen hebben
 • Verbetert het aanbod van voedingsstoffen

Hoofdhuid behandelingen moeten in effectief opzicht altijd over een periode van meerdere weken bij haaruitval gedurende meerdere maanden, zowel in de salon als thuis uitgevoerd worden. Hoe consequenter de toepassing plaats vindt, des te duidelijker is het succesvolle resultaat.

De beste haaruitval oplossing voor jouw haar

Wil je wat doen tegen haaruitval? Dan moet je op zoek naar een professional met verstand van haar, hoofdhuidproblemen en haaruitval oorzaken. Zij weten precies wat te doen bij haaruitval, meestal door eerst een analyse van je hoofdhuid te maken. Hierbij wordt de kwaliteit van je haar geïnspecteerd, maar wordt er ook gekeken of er sprake is van een bepaalde aandoening aan je huid. Vervolgens bespreek je zaken zoals erfelijkheid in je familie en zelfs je eetpatroon. Zodra de oorzaak van het probleem is bepaald, is het mogelijk om je haaruitval te behandelen.

Hoofhuid behandelingen moeten in effectief opzicht altijd over een periode van meerdere weken bij haaruitval gedurende meerdere maanden, zowel in de salon als thuis uitgevoerd worden. Hoe consequenter de toepassing plaats vindt, des te duidelijker is het succesvolle resultaat.

Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, bijvoorbeeld door producten te gebruiken die de haargroei stimuleren. Ook producten die je haar en hoofdhuid voeden zijn belangrijk wanneer je last hebt van haaruitval. Wat de oorzaak ook is: de specialist zal het probleem aanpakken met een op maat gemaakte behandeling. Het loont dus altijd om een afspraak te maken!

 

Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.