Kortingsdagen vervallen

Al 20 jaar geleden zijn wij begonnen met de kortingsdagen. Dit begon in 2001 met de 60+ dag op donderdag omdat destijds de donderdag een erg rustige dag was. Vanaf 2002 heb ik, Susanne de kortingsdagen uitgebreid omdat ik toen begon als zelfstandig ondernemer.

Nu 20 jaar later heb ik besloten om de kortingsdagen te beeindigen, de corona crisis is hierin doorslaggevend geweest, al was dit al enkele jaren steeds weer een agenda punt om te bespreken.

Er zijn verschillende redenen waarom we nu hiermee gaan stoppen, maar uiteraard bieden wij een mooi alternatief in de vorm van een abonnement.

waarom stoppen met de kortingsdagen:

  • wijzigen werkdagen binnen ons team levert steeds problemen op voor klanten die én speciaal voor een kapster komen én voor de kortingsdag
  • voor klanten bleek steeds vaker dat ze liever flexibel zijn in de dag keuze om de salon te bezoeken
  • de kortingen wilden wij graag slechts aan onze vaste en trouwe klantenkring aanbieden
  • steeds meer klanten schaffen een abonnement aan waardoor de kortingsdagen minder relevant zijn geworden

 

Als alternatief bieden wij dus om een abonnement aan te schaffen. Belangrijk voor u als klant is dat u niet meer gaat betalen per behandeling dan wanneer u gebruik maakte van een kortingsdag, u ontvangt zelfs een klein voordeel. Een abonnement bestaat uit 10 behandelingen, zonder eind datum en mag gespreid betaald worden.

Het grote voordeel van een abonnement voor u is dat u altijd gebruik kunt maken van korting, ongeacht op welke dag u uw salon bezoek wilt plannen. Wij zijn blij met u als trouwe salon bezoeker en willen dit zodoende tonen.

Een groot voordeel voor ons is, dat we flexibeler kunnen schuiven in werkdagen van het team en dat we voor de komende periode, na alle gemiste omzet een goede cashflow kunnen realiseren.

Voor behandelingen waar wij geen abonnement voor bieden kunnen wij u toch de korting geven door het inleveren van door uzelf opgebouwde haar spaarpunten.

Voor het overzicht van de abonnementen en prijzen klikt u hier

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.