• Home
  • Medische pigmentatie

Medische pigmentatie

Tepelhof reconstructie

Naast de cosmetische toepassingen wordt permanente make-up veelvuldig toegepast in de medische wereld. Eèn van de belangrijkste toepassing is het pigmenteren van een tepelhof. Na een borst reconstructie of een borst besparende operatie kan met permanente make-up een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt.

Ook na een operatie, waar dan ook op het lichaam, heelt de ene huid mooier dan de andere. In het geval van een gedepigmenteerde huid, een huid waar het pigment uit is verdwenen, is het toepassen van een medische pigmentatie een fantastische uitkomst! Het originele litteken blijft uiteraard aanwezig, maar door de juiste pigmentatie valt dit litteken veel minder op.

Scalp pigmentatie

Scalp pigmentatie is een cosmetische oplossing bij haarverlies, dunner wordend haar en kaalheid De techniek wordt toegepast om het idee van natuurlijke haarstoppeltjes na te bootsen. Kale plekken kunnen worden opgevuld en een dunne haardos wordt optisch voller. De door haaruitval zichtbaar geworden hoofdhuid valt na een MHP behandeling minder op. Micro haar pigmentatie is een behandeling tegen haaruitval die zowel bij mannen als vrouwen in trek is.

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.