• Home
  • Meso Skinbooster

Meso Skinbooster

Mesotherapie Skinbooster zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit. Mesotherapie Skinbooster maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur. Skinboosters zorgt voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid  daar waar dat het meest nodig is. Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren.  

Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op,  de huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger. De skinbooster zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geeft de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug.

 

card

De behandeling

Mesotherapie Skinbooster maakt gebruik van hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren.

In twee eenvoudige stappen (kuur van 2 behandelingen, naar een stralende huid. In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpels opvullen, volume vermeerderen, contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen. Het is een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid van binnen uit verbeterd wordt.

Na de behandeling

In principe kan je vrij snel weer alles doen, enkel is het niet verstandig om binnen 48 uur na de behandeling een massage te krijgen, naar de sauna te gaan of te sporten. 24 uur geen alcohol voor en/of na de behandeling. Wel kan de behandelde plek tot enkele dagen na de behandeling nog pijnlijk aanvoelen en flink rood en opgezwollen zijn.

Meer informatie, of wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

 

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.