Meso therapie Voor huid en haar! 

 

Wanneer uw “gewone” huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, bestaat tegenwoordig de mogelijkheid om door middel van micro injecties spectaculaire resultaten te boeken. Bij het grote publiek is meestal alleen Botox bekend. Echter, er zijn veel meer mogelijkheden. Zoals mesotherapie 

Wat is  Mesotherapie?

Cosmetische mesotherapie is de meest effectieve methode om de werkstoffen gegarandeerd voor 100% in de huid te brengen doordat de bovenste barrière van uw huid doorbroken wordt. Het naadje komt tot ongeveer 2 milimeter in de huid waar de werkzame stoffen worden opgenomen. Het resultaat wat wordt bereikt is afhankelijk van het aantal micro-injecties dat gegeven wordt, de soorten werkzame stoffen en de concentratie daarvan. Voor een optimaal resultaat raden wij een kuur van 6 behandelingen aan, met een tussenpauze van 3-4 weken. Cosmetische mesotherapie zorgt voor een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en plooien, het behandelen van actieve acne en acne littekens, donkere kringen en een optimale conditie van de huid. En niet te vergeten is Meso de oplossing bij haaruitval.

Meso Fillers

Door het aanbrengen van crosslinked hyaluronzuur filler in de huid, zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. 

Meso Skinbooster

Zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit, door langdurige en diepe hydratatie van de huid  daar waar dat het meest nodig is. Hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur.

 

 

 

Meso Scalp&Hair

Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is. . De injecties bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten, bouwstoffen en anti-oxidanten.

Meer informatie?