• Home
  • Mesotherapie micro injecties

Meso therapie voor huid en haar

Wanneer uw “gewone” huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, bestaat tegenwoordig de mogelijkheid om door middel van micro injecties spectaculaire resultaten te boeken. Bij het grote publiek is meestal alleen Botox bekend. Echter, er zijn veel meer mogelijkheden. Zoals mesotherapie.

Wat is mesotherapie?

Cosmetische mesotherapie is de meest effectieve methode om de werkstoffen gegarandeerd voor 100% in de huid te brengen doordat de bovenste barrière van uw huid doorbroken wordt. Het naadje komt tot ongeveer 2 milimeter in de huid waar de werkzame stoffen worden opgenomen. Het resultaat wat wordt bereikt is afhankelijk van het aantal micro-injecties dat gegeven wordt, de soorten werkzame stoffen en de concentratie daarvan. Voor een optimaal resultaat raden wij een kuur van 6 behandelingen aan, met een tussenpauze van 3-4 weken. Cosmetische mesotherapie zorgt voor een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en plooien, het behandelen van actieve acne en acne littekens, donkere kringen en een optimale conditie van de huid. En niet te vergeten is Meso de oplossing bij haaruitval.

card

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.