• Home
  • Mesotherapie voor huid en haar

Mesotherapie voor
huid en haar

Wanneer uw “gewone” huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, bestaat tegenwoordig de mogelijkheid om door middel van micro injecties spectaculaire resultaten te boeken. Bij het grote publiek is meestal alleen Botox bekend. Echter, er zijn veel meer mogelijkheden. Zoals mesotherapie

Wat is mesotherapie?

Cosmetische mesotherapie is de meest effectieve methode om de werkstoffen gegarandeerd voor 100% in de huid te brengen doordat de bovenste barrière van uw huid doorbroken wordt. Het naadje komt tot ongeveer 2 milimeter in de huid waar de werkzame stoffen worden opgenomen. Het resultaat wat wordt bereikt is afhankelijk van het aantal micro-injecties dat gegeven wordt, de soorten werkzame stoffen en de concentratie daarvan. Voor een optimaal resultaat raden wij een kuur van 6 behandelingen aan, met een tussenpauze van 3-4 weken.

Cosmetische mesotherapie zorgt voor een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en plooien, het behandelen van actieve acne en acne littekens, donkere kringen en een optimale conditie van de huid. En niet te vergeten is Meso de oplossing bij haaruitval.

Ook interessant

Before

Wat zijn fillers?
Een veilige filler bestaat uit hyaluronzuur of calcium-hydroxylapatiet. Hyaluronzuur verbetert de conditie van de huid, vervaagt rimpels,
vult lijntjes of wangen op en geeft lippen meer volume. Uiteraard werken we bij Studio Looks uitsluitend met veilige fillers.

Onze merken hebben en liftend karakter en zorgen verder voor rimpelvulling, een gladder huidoppervlak en contourverbetering.
Een belangrijke reden om met deze merken te werken is dat ze een natuurlijk effect hebben.

Lees verder

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.