• Home
  • Micro needling

Micro Needling

Wat is micro needling en hoe werkt het?

Tijdens een behandeling worden er, gecontroleerd op hoge snelheid, verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door deze microwondjes komen groei-en helende factoren vrij, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd.

Juist deze vernieuwing van de huid heeft veel gunstige uitwerkingen. De huid geneest na microneelding voornamelijk door de productie van collageen en tevens zorgt de behandeling voor stimulatie van nieuwe, gezonde bloedvaatjes die zuurstof en voedingsstoffen doen aanvoeren. De behandeling resulteert daarom in huidverjonging en vermindering van fijne lijntjes.

Door het gebruik van een hoogwaardige tussenstof tijdens de microneedling behandeling worden de gebruikte actieve werkstoffen  80% sneller en beter in de huid opgenomen. Met normale crémes is dit slechts 7 tot 10%.

De keuze van de tussenstof is afhankelijk van het doel van de behandeling.

micro-needling
micro-needling–pigmentvlekken

Littekens en pigmentvlekken

De heropbouw van het collageen kan ook goed bijdragen in vermindering van littekens en het verzachten van textuur, waardoor de huid weer een glad uiterlijk krijgt. Aanwezige pigmentvlekken zullen sneller worden afgestoten waarna een herverdeling van nieuwe pigmenten zal ontstaan.

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.