MESO SKINBOOSTER

Mesotherapie Skinbooster zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit. Mesotherapie Skinbooster maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur. Skinboosters zorgt voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid  daar waar dat het meest nodig is. Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren.  

Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op,  de huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger. De skinbooster zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geeft de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug.

Behandelzones

DE BEHANDELING:

Mesotherapie Skinbooster maakt gebruik van hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren.

In twee eenvoudige stappen (kuur van 2 behandelingen, naar een stralende huid. In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpels opvullen, volume vermeerderen, contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen. Het is een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid van binnen uit verbeterd wordt. 

NA DE BEHANDELING:

In principe kan je vrij snel weer alles doen, enkel is het niet verstandig om binnen 48 uur na de behandeling een massage te krijgen, naar de sauna te gaan of te sporten. 24 uur geen alcohol voor en/of na de behandeling. Wel kan de behandelde plek tot enkele dagen na de behandeling nog pijnlijk aanvoelen en flink rood en opgezwollen zijn.

meer informatie?