Tatoeage en permanente make-up verwijderen

 

Regelmatig zien wij klanten die door ontevredenheid over hun permanente make-up, deze zo goed mogelijk willen laten verwijderen. Ook komt het voor dat men juist niet blij is met de vorm, kleur of plaatsing van de tatoeage of permanente make-up.

 

Inkt kleuren zoals blauw, groen en eerder moeilijk behandelden tatoeages kunnen met minder behandelingen met een kortere hersteltijd worden verwijderd.
De pico laser staat voor : Pressure wave-technology deze maakt gebruik van de nieuwste technologie om inkt en vlekken op de huid te verwijderen. Het leveren van iltra korte pico seconden energie pulsen in de huid. Deze pulsen zorgen voor een fotomechanische effect, of pressure wave. Pressure wave verbrijzeld de inkt in kleine stof achtige deeltjes die gemakkelijk door het lichaam geëlimineerd worden. Dit resulteert in een gavere huid met minder behandeling en aantasting van de omliggende huid. De laser verbrijzelt het pigment zonder de omliggende huid te beschadigen, het pigment wordt gedurende de komende tijd in deeltjes afgevoerd door het lichaam.

 

Het verwijderen van een tatoeage met de picolaser geeft het beste resultaat. Vaak moeten veelvuldige behandelingen gegeven worden voor het optimale resultaat. Hoe ouder de tatoeage is, des te beter resultaat word er gebruikt.
Bij de permanente make-up word een behandeling van 1-3 keer geadviseerd.

 

 

Zonder littekens of haar uitval in de wenkbrauwen.