• Home
  • Tatoeages en PMU verwijderen

Tatoeage en permanente make-up verwijderen

Regelmatig zien wij klanten die door ontevredenheid over hun permanente make-up, deze zo goed mogelijk willen laten verwijderen. Ook komt het voor dat men juist niet blij is met de vorm, kleur of plaatsing van de tatoeage of permanente make-up.

Inkt kleuren zoals blauw, groen en eerder moeilijk behandelden tatoeages kunnen met minder behandelingen met een kortere hersteltijd worden verwijderd.
De pico laser staat voor : Pressure wave-technology deze maakt gebruik van de nieuwste technologie om inkt en vlekken op de huid te verwijderen. Het leveren van iltra korte pico seconden energie pulsen in de huid. Deze pulsen zorgen voor een fotomechanische effect, of pressure wave. Pressure wave verbrijzeld de inkt in kleine stof achtige deeltjes die gemakkelijk door het lichaam geëlimineerd worden. Dit resulteert in een gavere huid met minder behandeling en aantasting van de omliggende huid. De laser verbrijzelt het pigment zonder de omliggende huid te beschadigen, het pigment wordt gedurende de komende tijd in deeltjes afgevoerd door het lichaam.

Het verwijderen van een tatoeage met de pico laser geeft het beste resultaat. Vaak moeten veelvuldige behandelingen gegeven worden voor het optimale resultaat. Hoe ouder de tatoeage is, des te beter resultaat word er gebruikt.
Bij de permanente make-up word een behandeling van 1-3 keer geadviseerd.

tatoeage-verwijderen

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.