Haarkliniek

Professionele haarverzorging in een ervaren haarkliniek

  !!  Ondanks de lockdown blijven wij aan mensen met een medische indicatie pruiken leveren, aangezien dit onder vitale beroepen valt !!

Neem contact op via 0629586732

Heb je problemen met je haar, zoals haarverlies, een gevoelige hoofdhuid of veel roos? Dat kan ontzettend vervelend zijn en veel impact op je dagelijks leven hebben. Gelukkig is de beste haarkliniek van Nederland in staat om je te helpen. Een goede haarkliniek weet alles van haarziektes, huidproblemen en andere zaken die spelen wanneer mensen problemen hebben met hun haar. Dankzij deze kennis zijn haarspecialisten in staat om het probleem zo snel mogelijk op te sporen en om te achterhalen wat de oorzaak is. Zodra dat bekend is, is het mogelijk om een gepersonaliseerde behandeling aan te bieden. Kortom: een ervaren kliniek zorgt ervoor dat jij in de toekomst weer zorgeloos van je haar kunt gaan genieten.

Veel voorkomende haarproblemen

Helaas is een volle bos met gezond haar niet voor iedereen weggelegd. Er zijn namelijk talloze problemen die kunnen voorkomen op het gebied van haar. Sommige mensen hebben van nature last van hun hoofdhuid of merken dat hun haar extreem uitvalt. Daarnaast kampen veel mensen met vet haar, roos of een extreem droge hoofdhuid. Ook ingrijpende levensgebeurtenissen kunnen je haar aantasten, zoals chemotherapie, zwangerschap of persoonlijke stress. De problematiek kan divers zijn en is daarom ook ingewikkeld om op te lossen. Er zijn een aantal symptomen die wijzen op problemen met je haar:

 • Rode hoofdhuid
 • Droge hoofdhuid
 • Roos
 • Extreem dun haar
 • Kale plekken
 • Schilfers
 • Gevoelige huid

Vragen? Neem dan contact op!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

De oorzaken van haarproblemen

Wanneer je naar een echt haar kliniek gaat, is het noodzaak om uit te zoeken wat je problemen veroorzaakt. Een haarspecialist heeft gelukkig de juiste kennis in huis om dit te kunnen achterhalen. Hierbij wordt je hoofdhuid grondig geïnspecteerd en vindt er een analyse van je haar plaats. Daarnaast is het mogelijk dat zaken zoals je levensstijl en erfelijkheid in de familie worden besproken. Er zijn namelijk talloze redenen waarom je last kunt hebben van problemen met je haar of hoofdhuid:

 • Erfelijkheid
 • Huidziektes zoals eczeem of psoriasis
 • Ondervoeding
 • Stress
 • Zwangerschap
 • Overmatige productie van talg
 • Hormonale problemen

Op maat gemaakte behandelingen

Wanneer je een bezoek brengt aan een gespecialiseerde kliniek, weet je zeker dat jouw probleem passend wordt behandelt. Dat betekent dat een professional bekijkt waar jouw specifieke problemen liggen en hoe deze worden veroorzaakt. Vervolgens is het aan de behandelaar om te bepalen hoe dit probleem opgelost kan worden. Dit kan betekenen dat je een behandeling met speciale producten krijgt, maar het is ook mogelijk dat je wat aanpassingen moet maken in je levensstijl. Heb je last van haaruitval en is dit niet meer te herstellen? Dan is een op maat gemaakt haarstukje natuurlijk ook een mogelijkheid. Deze veelzijdige behandeling is wat de beste haarkliniek van Nederland zo uniek maakt.

studiolooks-haarkliniek
PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
VERZEKERING
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING

Onze klanten

 • 5 star review  Ik kom hier altijd graag!

  Ilse Vanhommerig - van den Dool Avatar Ilse Vanhommerig - van den Dool
  15 August 2015

  5 star review  Na een lange zit zeer tevreden de deur uit gelopen! Wat een verwennerij, gastvrijheid , service en kennis in jullie mooie zaak. Een dikke 5* verdiend en kom graag terug!

  Marianne Koopman Avatar Marianne Koopman
  9 December 2015

  1 star review  Een cadeaubon helaas een week te lang in de kast laten liggen! Het was zo'n leuk vaderdagcadeau.. Nu hebben we er natuurlijk zelf te lang mee gewacht, maar 50% bijbetalen op de al gekochte behandeling vond ik toch nog prijzig en wel een slechte service. Het is toch al betaald? #geenaanrader #datdoenwedusnooitmeer

  Annelies Ros Avatar Annelies Ros
  25 June 2016
 • 5 star review  Super aardig personeel en zeer professioneel!

  Corina Smit Avatar Corina Smit
  9 February 2018

  5 star review  Top studio. Zou ik zeker aanraden aan anderen!

  Jolanda Vd Ven Jongbloed Avatar Jolanda Vd Ven Jongbloed
  11 January 2014

  4 star review  Altijd super tevreden bij Sussanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was ,nu vele malen beter.

  Wendy Geleedst-Dieleman Avatar Wendy Geleedst-Dieleman
  16 October 2018