Haarkliniek

HAARKLINIEK

Haarkliniek Studio Looks zet zich in om mensen met haar- en hoofdhuidproblemen of haarverlies in een zo vroeg mogelijk stadium zo goed mogelijk te kunnen helpen.

 

In onze kapsalon & haarkliniek komen wij zeer geregeld in contact met mensen die worstelen met haarziektes, hoofdhuidproblemen en haarverlies. Door de jaren heen hebben wij uitgebreide kennis en ervaring op deze gebieden opgedaan. Wij zijn opgeleid in het signaleren, vaststellen en behandelen van haar-en hoofdhuid problemen en haarverlies. De door ons toegepaste behandelingen zijn onder medisch toezicht getest en goedgekeurd. De effectiviteit ervan is in meerdere wetenschappelijke studies aangetoond.

 

Wij passen ​afgestemde behandeling(en) toe, bijvoorbeeld bij:
* vette en droge hoofdhuid, huidschilfers en een gevoelige huid
* aandoeningen als psoriasis, alopecia, eczeem, roos, ontstoken haarwortels
* hoofdhuid- en haarproblemen als gevolg van medicijngebruik, stress, zwangerschap en streng diëten. Haar dat is uitgevallen door chemotherapie komt door de behandeling(en) snel, sterk en gezond terug
Indien gewenst voorzien wij de cliënt van een fraai, handgemaakt haarwerk.

 

* Studio Looks is erkend door alle Nederlandse zorgverzekeraars. De declaratie van kosten neem ik de cliënt uit handen, om hem of haar zoveel mogelijk te ontzorgen.

PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
PRODUCTEN
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING
VERZEKERING

Onze klanten

 • 5 star review  Zeer klant vriendelijk. Specialist in klant met een beperking knippen!! Ook namens mijn zus vol lof 🙂

  thumb Joan Koning
  9/10/2014

  5 star review  Erg tevreden met het resultaat!

  thumb Joke Pieters-Pattenier
  6/18/2017

  1 star review  Een cadeaubon helaas een week te lang in de kast laten liggen! Het was zo'n leuk vaderdagcadeau.. Nu hebben we er natuurlijk zelf te lang mee gewacht, maar 50% bijbetalen op de al gekochte behandeling vond ik toch nog prijzig en wel een slechte service. Het is toch al betaald? #geenaanrader #datdoenwedusnooitmeer

  thumb Annelies Ros
  6/25/2016
 • 5 star review  Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!

  thumb Cynthia Kok
  11/30/2016

  5 star review  Na een lange zit zeer tevreden de deur uit gelopen! Wat een verwennerij, gastvrijheid , service en kennis in jullie mooie zaak. Een dikke 5* verdiend en kom graag terug!

  thumb Marianne Koopman
  12/09/2015

  5 star review  Vroeger altijd al tevreden als ik bij jullie was geweest... na verhuisd te zijn naar de overkant.. gister weer eens mn haar laten knippen en verven bij jullie. Uiteraard weer tevreden naar huis... super resultaat en erg vriendelijk geholpen..� top!

  thumb Miranda Stevens
  5/29/2018
KOOP JOUW FAVORIETE PRODUCTEN IN ONZE WEBSHOP