Haarkliniek

Professionele haarverzorging in een ervaren haarkliniek

  !!  ONDANKS HET CORONAVIRUS BLIJVEN WIJ PRUIKEN AANMETEN EN LEVEREN !!

Heb je problemen met je haar, zoals haarverlies, een gevoelige hoofdhuid of veel roos? Dat kan ontzettend vervelend zijn en veel impact op je dagelijks leven hebben. Gelukkig is de beste haarkliniek van Nederland in staat om je te helpen. Een goede haarkliniek weet alles van haarziektes, huidproblemen en andere zaken die spelen wanneer mensen problemen hebben met hun haar. Dankzij deze kennis zijn haarspecialisten in staat om het probleem zo snel mogelijk op te sporen en om te achterhalen wat de oorzaak is. Zodra dat bekend is, is het mogelijk om een gepersonaliseerde behandeling aan te bieden. Kortom: een ervaren kliniek zorgt ervoor dat jij in de toekomst weer zorgeloos van je haar kunt gaan genieten.

Veel voorkomende haarproblemen

Helaas is een volle bos met gezond haar niet voor iedereen weggelegd. Er zijn namelijk talloze problemen die kunnen voorkomen op het gebied van haar. Sommige mensen hebben van nature last van hun hoofdhuid of merken dat hun haar extreem uitvalt. Daarnaast kampen veel mensen met vet haar, roos of een extreem droge hoofdhuid. Ook ingrijpende levensgebeurtenissen kunnen je haar aantasten, zoals chemotherapie, zwangerschap of persoonlijke stress. De problematiek kan divers zijn en is daarom ook ingewikkeld om op te lossen. Er zijn een aantal symptomen die wijzen op problemen met je haar:

 • Rode hoofdhuid
 • Droge hoofdhuid
 • Roos
 • Extreem dun haar
 • Kale plekken
 • Schilfers
 • Gevoelige huid

Vragen? Neem dan contact op!

De oorzaken van haarproblemen

Wanneer je naar een echt haar kliniek gaat, is het noodzaak om uit te zoeken wat je problemen veroorzaakt. Een haarspecialist heeft gelukkig de juiste kennis in huis om dit te kunnen achterhalen. Hierbij wordt je hoofdhuid grondig geïnspecteerd en vindt er een analyse van je haar plaats. Daarnaast is het mogelijk dat zaken zoals je levensstijl en erfelijkheid in de familie worden besproken. Er zijn namelijk talloze redenen waarom je last kunt hebben van problemen met je haar of hoofdhuid:

 • Erfelijkheid
 • Huidziektes zoals eczeem of psoriasis
 • Ondervoeding
 • Stress
 • Zwangerschap
 • Overmatige productie van talg
 • Hormonale problemen

Op maat gemaakte behandelingen

Wanneer je een bezoek brengt aan een gespecialiseerde kliniek, weet je zeker dat jouw probleem passend wordt behandelt. Dat betekent dat een professional bekijkt waar jouw specifieke problemen liggen en hoe deze worden veroorzaakt. Vervolgens is het aan de behandelaar om te bepalen hoe dit probleem opgelost kan worden. Dit kan betekenen dat je een behandeling met speciale producten krijgt, maar het is ook mogelijk dat je wat aanpassingen moet maken in je levensstijl. Heb je last van haaruitval en is dit niet meer te herstellen? Dan is een op maat gemaakt haarstukje natuurlijk ook een mogelijkheid. Deze veelzijdige behandeling is wat de beste haarkliniek van Nederland zo uniek maakt.

studiolooks-haarkliniek
PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
VERZEKERING
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING

Onze klanten

 • 5 star review  Top studio. Zou ik zeker aanraden aan anderen!

  thumb Jolanda Vd Ven Jongbloed
  1/11/2014

  5 star review  De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!

  thumb Martine Schoe
  12/25/2016

  5 star review  Super aardig personeel en zeer professioneel!

  thumb Corina Smit
  2/09/2018
 • 5 star review  Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.

  thumb Nienke Dekker
  1/02/2017

  5 star review  Ik kom hier altijd graag!

  thumb Ilse Vanhommerig - van den Dool
  8/15/2015

  4 star review  Altijd super tevreden bij Sussanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was ,nu vele malen beter.

  thumb Wendy Geleedst-Dieleman
  10/16/2018