• Home
  • Cosmetische pigmentatie

Cosmetische pigmentatie

Bij permanente make-up word door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn?

Neem contact met ons op

Mask Group 133

Lippen

Bij de lipcontour kan met een permanente make-up een natuurlijke aanvulling of een extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van een permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauw meer, met permanente make-up komt u gezicht weer in balans.

permanente-make-up-eyeliner

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Mijn permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurinstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zicht zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.