• Home
  • Roos – Psoriasis – Eczeem

Roos

Op elke gezonde hoofdhuid bevinden zich micro-organismen. De natuurlijke, evenwichtige hydropilidelaag en een uitgebalanceerd microbieel milieu kenmerken de normale gezonde hoofdhuid. Wordt dit gevoelige milieu verstoord, dan veranderen de kwaliteit en kwantiteit van de hydropilidelaag, en kunnen tevens veranderingen van het microbiële hoofmhuidmilieu ontstaan. Microben kunnen zich overvloedig vermeerderen.

 

De hoofdhuidreacties op overvloedige microbenbevolking verschillen van geval tot geval. Niet elke hoofdhuid reageert met roosvormig. Daarom kennen wij uit de praktijk zowel vettige of droge hoofdhuid met roosvormig alsmede vettige of droge hoofdhuid zonder roos.

 

Verantwoordelijk voor de roosvormig is de vermeerdering van micro-organismen op de hoofdhuid, met name van Pityrosporum Ovale, een gistschimmel.

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.