Pruiken

De mooiste pruiken bij Studio Looks

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van pruiken? Een pruikenmaker die de mooiste pruiken levert en ervoor zorgt dat u straks ook over een schitterende pruik beschikt? We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij Studio Looks. Bij ons bedrijf werken mensen die voor u op maat een pruik maken. We bekijken samen met u wat uw wensen zijn, waarna wij een pruik maken die helemaal bij u past. Wat de reden ook is dat u een pruik nodig heeft, wij zorgen ervoor dat straks de mooiste pruik het hoofd siert.

Een pruik laten maken bij Studio Looks

Er zijn heel wat redenen op te noemen waarom u een pruik nodig heeft. Misschien heeft u een haarziekte of is er iets niet helemaal in orde met uw hoofdhuid. Het kan ook dat u medicijnen moet gebruiken waar uw haar van uitvalt. Wat de reden voor de pruik ook is, wij zorgen er graag voor dat u een pruik krijgt waar u zich prettig mee voelt. Een pruik kopen is bij ons heel eenvoudig, we nemen u dan door een proces mee dat ertoe leidt dat u straks de pruik heeft die het beste bij u past. De kosten van pruik of haarstuk zijn bij ons heel scherp te noemen, maar u kunt toch rekenen op een pruik die niet van echt te onderscheiden is.

Vragen? Neem dan contact op!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Professionele pruiken laten maken

Als u er voor kiest om bij Studio Looks een pruik te laten maken, dan haalt u echte kwaliteit in huis. We beginnen dan met een eerste afspraak, waarbij we samen met u gaan bekijken wat uw wensen zijn. U kunt hiervoor bij ons langskomen, maar we vinden het ook prima om bij u op bezoek te komen. We laten u dan zien wat er op het gebied van pruiken en haarstukjes allemaal mogelijk is bij ons. We hebben kant en klare haarstukken waar u een keuze uit kunt maken, we gaan ook graag voor u aan de slag met het maken van een pruik die helemaal op uw wensen is afgestemd. We laten u dan bij een volgende afspraak de pruik in kwestie zien. U kiest er dan voor of deze pruik helemaal naar wens is, of dat u hier nog wat aanpassingen aan wenst.

MODELLEN

Een pruik bestellen bij Studio Looks

Wilt u voor mooi haar een pruik van Studio Looks? Neem dan gewoon even contact met ons op, of loop een keer binnen bij onze salon in Goes. We staan hier klaar om met u te bekijken wat uw specifieke wensen zijn op het gebied van pruiken en haarstukjes. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook uw pruik kleuren voor u, zodat u er zeker van bent dat de pruik die u bij ons bestelt ook echt helemaal is wat u wenst. Van tevoren al meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.

 

Zorgverzekering en vergoeding

Kapsalon & Haarkliniek Studio Looks heeft contracten afgesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Dit betekent dat de pruiken en haarwerken van Studio Looks geheel of gedeeltelijk worden vergoed, mits de klant beschikt over een verwijsbrief of een aanvraag voor hulpmiddelen van de (huis)arts.

studio-looks-pruiken-haarstukjes
PRUIKEN EN HAARSTUKKEN
MUTSJES & TURBANS
VERZEKERING
HOOFDHUID PROBLEMEN
HAARUITVAL
HAARUITVAL DOOR CHEMOTHERAPIE
HOOFDHUID CHECK
KEURING

Onze klanten

 • 5 star review  Na een lange zit zeer tevreden de deur uit gelopen! Wat een verwennerij, gastvrijheid , service en kennis in jullie mooie zaak. Een dikke 5* verdiend en kom graag terug!

  Marianne Koopman Avatar Marianne Koopman
  9 December 2015

  5 star review  Een grote fan

  Marianne Goudzwaard-van Rijswijk Avatar Marianne Goudzwaard-van Rijswijk
  13 April 2015

  5 star review  Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!

  Cynthia Kok Avatar Cynthia Kok
  30 November 2016
 • 5 star review  Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.

  Nienke Dekker Avatar Nienke Dekker
  2 January 2017

  5 star review  Al meer dan een jaar doe ik bij Anke schoonheidsbehandelingen. Eerst met de producten van Janssen en nu met de producten van Murad. Sinds de komst van Murad is mijn huid heel goed verbeterd! Het is altijd gezellig bij Anke en ik voel me er ontzettend op mijn gemak!

  Esther van der Weele Avatar Esther van der Weele
  1 April 2016

  1 star review  Een cadeaubon helaas een week te lang in de kast laten liggen! Het was zo'n leuk vaderdagcadeau.. Nu hebben we er natuurlijk zelf te lang mee gewacht, maar 50% bijbetalen op de al gekochte behandeling vond ik toch nog prijzig en wel een slechte service. Het is toch al betaald? #geenaanrader #datdoenwedusnooitmeer

  Annelies Ros Avatar Annelies Ros
  25 June 2016