Fillers

Wat zijn fillers?

Een veilige filler bestaat uit hyaluronzuur of calcium-hydroxylapatiet. Hyaluronzuur verbetert de conditie van de huid, vervaagt rimpels, vult lijntjes of wangen op en geeft lippen meer volume.

Uiteraard werken we bij Studio Looks uitsluitend met veilige fillers. Onze merken hebben en liftend karakter en zorgen verder voor rimpelvulling, een gladder huidoppervlak en contourverbetering. Een belangrijke reden om met deze merken te werken is dat ze een natuurlijk effect hebben.

fillers

Mogelijkheden met fillers

Met een ‘filler’ kunnen we uw lippen, wangen of jukbeenderen meer volume geven. Gebieden waar fillers verder kunnen worden toegepast zijn rond de ogen, de neus-lippenplooi, kaaklijn, traangootjes, kin, handen, neusbrug, de slapen, rokerslijntjes, voorhoofd en de wenkbrauwliften. Het is daarnaast zeer goed mogelijk om met een filler meer evenwicht, vorm en contour aan te brengen in uw gezicht.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kan de cosmetisch behandelaar alle mogelijke behandelingen met fillers aan de hand van uw gezicht aan u uitleggen. Na slechts één behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 4 tot 10 maanden aan en afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn!

Voor de behandeling

Tijdens het intakegesprek bespreken we samen met u uw wensen en verwachtingen. Ook worden algemene en medische vragen gesteld en krijgt u van de behandelaar uitleg over het verloop van de behandeling. We geven u een voorbeeld van de te verwachten resultaten en vertellen u over de eventuele risico’s. Tijdens het intakegesprek worden alle alternatieve behandelingen zoals  skinboosters of laserbehandelingen besproken zodat u een goede keuze maakt.

Tijdens de behandeling

Wanneer u kiest voor een behandeling met fillers wordt met een dunne naald een veilige en afbreekbare substantie (hyaluronzuur) aangebracht in het gezicht om meer volume te creëren. Uw gezicht wordt als het ware opgevuld en gelift. Het resultaat van de behandeling is meteen zichtbaar.
Indien u kiest voor een behandeling met fillers maar snel last heeft van blauwe plekken, of u kiest voor een behandeling waarbij veel gel wordt geïnjecteerd, maakt de behandelaar gebruik van een canule. Een canule heeft een rondere punt dan een naald, waardoor de kleine bloedvaten onder de huid niet zullen beschadigen.

Na de behandeling

Een uur na de behandeling met fillers mag u weer lichte make-up aanbrengen op het gezicht. In sommige gevallen is er lichte roodheid, zwelling of een blauwe plek zichtbaar.

Dit verdwijnt over het algemeen snel. Na de behandeling dient u een aantal dagen intensieve druk of het behandelde gebied te vermijden, evenals blootstelling aan teveel zonlicht. U hoeft het gebied in principe niet te masseren. Eventuele controle-afspraken worden in overleg met de behandelaar gemaakt.

Meer informatie over fillers, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Ook interessant

After

Meso Skinbooster
Mesotherapie Skinbooster zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit. Mesotherapie Skinbooster maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur.

Skinboosters zorgt voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid daar waar dat het meest nodig is. Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren.

Lees verder

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.