• Home
  • Organic Beauty Store

Organic Beauty Store

Welkom in de Organic Beauty Store bij Studio Looks

Al jaren geleden merkten wij dat mensen steeds gevoeliger reageerden op
haarverf, wax, haarlak etc. Wij hebben de producten waarmee wij werkten en verkochten destijds kritisch onder de loep gelegd en hebben deze ook vergeleken met vele andere professionele kappersmerken. De ingrediënten en grondstoffen waren over het algemeen vergelijkbaar. Producten waar je sterk je vraagtekens bij mag zetten als het gaat om mens, dier en natuur.

In die tijd zijn we opleiding gaan doen in haar en hoofdhuid onderzoek, dit om onze kennis te vergroten op het gebied van (hoofd)huid & haargroei problemen. Al vele jaren werk ik zelf als haarwerker (pruikenmaker). Van oorsprong vooral voor mensen met haarverlies dat chemo gerelateerd was, maar ik merkte dat een stijgende lijn was van mensen die last hadden van haarverlies, haarbreuk en hoofdhuid problemen. Er zijn tal van manieren om deze problemen aan te pakken, te verlichten of zelfs te verhelpen en dit begint bij een gezonde hoofdhuid. Uiteraard kunnen er ook allerlei andere factoren meespelen, zoals voeding, stress, ziekte en veroudering.

Het is een flinke zoektocht geweest om voor onze salon merken te vinden waar wij volledig achter staan. Producten en behandelingen die niet belastend zijn voor mens, dier en natuur.
Al onze kappersbehandelingen, de permanente make-up & huidbehandelingen zijn
Bio - Vegan - Eco friendly.

Op 1 juni 2023 hebben wij de winkel geopend die aansluitend is aan de salon. Hier verkopen wij haar & huid producten, reiniging & verzorging van top tot teen. We verkopen ook home-accessoires zoals geurkaarsen en geurstokjes, maar ook biologische thee & koffie, sappen en supplementen voor haar & huid. Denk ook aan houten tandenborstels, tandpasta en herbruikbare wattenschijfjes. Zelf de planten waarmee de salon en winkel gevuld zijn, zijn allemaal te koop.

dierproefvrij - recyclebaar - parabeenvrij - veganfriendly - glutenvrij - sulfaatvrij

Ervaringen van onze klanten

Nienke Dekker

“Ik vind dat er een prettige sfeer hangt, zodra je binnenkomt word je begroet. Er word gevraagd of je wat wil drinken. En ze luisteren echt wat je wilt met je haar.”

Martine Schoe

“De enige die ik nog aan mijn haar laat. Geweldig personeel! Super goede service en gewoon een hele goede kapsalon!!”

Corina Smit

“Super aardig personeel en zeer professioneel!”

Cynthia Kok

“Uitstekende service en mijn haartjes zien er altijd weer tiptop uit! Super blij met jullie als kapper!”

Ilse Vanhommerig – van den Dool

“Ik kom hier altijd graag!”

Wendy Geleedst-Dieleman

“Altijd super tevreden bij Susanne. Pas ook een oil treatment laten doen omdat mijn haar wat droog was, nu vele malen beter.”

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch als online.